Безжична Тонколона Bang&Olufsen BEOSOUND LEVEL

2 949 лв.3 499 лв.

Висококачествена Hi-Fi безжична тонколона. Лесно преносима. Издържа до 16ч на батерия. Елегантен дизайн, за да се впише идеално във всеки интериор.

  • WiFi
  • Bluetooth 5.0
  • AirPlay 2
  • Chromecast built-in
  • Spotify Connect

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Безжична Тонколона Bang&Olufsen BEOSOUND LEVEL

Преносима WiFi тонколона

Безжична тонколона B&O BEOSOUND LEVEL
BEOSOUND LEVEL на B&O ще Ви предостави възможността да се насладите на любимите си песни, когато и където пожелаете.
СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА Е ВИНАГИ С ВАС
Носете музиката с Вас навсякъде, където пожелаете.
Можете да поставите Beosound Level почти навсякъде – маси за кафе, работни бюра, рафтове за книги. Проектирана е за да изглежда и звучи невероятно. Безпроблемно се свързва с WiFi, има до 16 часа живот на батерията и дори е устойчива на намокряне.
ПРИСПОСОБЯВАЩА СЕ АКУСТИКА
Достатъчно интелигентна, за да озвучава от всяко място и да пасне идеално на всеки интериор. Тонколоната адаптира възпроизвеждането въз основа на позицията си и заобикалящата я среда. Възпроизвежда висококачествен звук, както и да бъде поставена – изправена, легнала или на стената. Наслаждавайте се на музика с такава яснота, че ще Ви накара да настръхвате.
B&O BEOSOUND LEVEL

Удобна за поставяне навсякъде – Слагате и усилвате

Музиката моментално изпълва стаята. Мощен фокус, който всеки ще усети и чуе.

ИЗПРАВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ

Поставете Level в изправено положение, за да усетите по-широк стерео звук. Богата, детайлна музика изпълваща цялото помещение.

НА СТЕНАТА

Насладете се на музиката си , като я монтирате на стената с елегантна скоба. Обновете дома си с ясен, детайлен звук, който ви отвежда на ново място.

Безжична Тонколона B&O BEOSOUND LEVEL

Cradle to cradle сертификат

Beosound Level е първата в света тонколона, сертифицирана от Cradle to Cradle ( bronze level). Cradle to Cradle е глобалният стандарт за продукти, които са безопасни, циклично обновяеми и отговорно произведени. Можете лесно да я  надстроите с развитието на технологията.

ПРЕДСТАВЯНЕ ОТВЪД ОЧАКВАНИЯТА

Впускане в стрийминга

Стриймвайте любимите си песни от Chromecast, Airplay, Bluetooth или Beolink. Нека музиката изпълни домът Ви. Безжично, мигновено и безпроблемно.

Безжична тонколона B&O BEOSOUND LEVEL

ЛЕСНО СТЕРЕО СДВОЯВАНЕ

Another Level музика

Сдвоете две тонколони Beosound Level за обгръщащо Ви стерео усещане. Насладете се на прецизния звук от всяка тонколона. Потопете се в повече детайли, дълбочина и мащаб. Двойно удобство, двойно повече мощ.

ВКЛЮЧЕН GOOGLE ASSISTANT

Имате нужда от нещо? Просто попитайте. Google Voice Assistant е винаги на разположение, така че можете да слушате hands-free. Пуснете любимата си музика, увеличете или намалете звука, получете подробности за песента, която се възпроизвежда – всичко това само с гласови команди.

Крайната цел

Истински дъб се съчетан с материя Kvadrat. Скандинавски дизайн предлагащ masterclass минимализъм. Мекият на допир интерфейс светва, когато сте наоколо. Изработен от изключителни, модулни материали, Level ще бъде отправна точка за следващите няколко години.

Безжична Тонколона Bang&Olufsen BEOSOUND LEVEL

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Gold Tone, Natural

Content missing