Безжична тонколона Bang&Olufsen BEOSOUND BALANCE

5 699 лв.6 599 лв.

Дизайнерска Hi-Fi безжична тонколона. Слушайте любимата си музика във всяка стая. Елегантна, компактна тонколона изпълваща стаята с 360 градусов звук.

Размери: 20 x 38 см

Тегло: 7.2 кг

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Безжична тонколона Bang & Olufsen BEOSOUND BALANCE

Безжична тонколона B&O BEOSOUND BALANCE

Изключителна тонколона

Тонколоната на Bang & Olufsen е изработена от разкошни, дизайнерски материали, специално подбрани, за да издържат с години. Beosound Balance е скулптурно произведение на изкуството, съчетано със смарт технология, което предоставя изпълващ помещението, всеобхватен звук.

Beosound Balance се откроява с впечатляващ дизайн, в духа на скандинавския минимализъм. Този акустичен шедьовър на Bang & Olufsen представлява съчетание на естетическа визия и перфектно звучене.

ЗВУК:

Beosound Balance изпълва помещението с уникален звук – мощен бас, ясни средни и чисто акустично блаженство.

BEAMFORMING ТЕХНОЛОГИЯТА

Ясният 360-градусов звук на Bang & Olufsen Beosound Balance настройва всички на музикална вълна. Beamforming технологията Ви позволява да насочвате звука директно към определена зона в помещението. Превключването на режимите е с едно натискане на бутон.

ACTIVE ROOM COMPENSATION

Beosound Balance на Bang & Olufsen разполага с технологията Active Room Compensation, благодарение на която, тонколоната се пренастройва прецизно в зависимост от това къде е поставена в помещението.

ИНТУИТИВЕН ПОТРЕБИТЕЛСКИ КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ:

 Bang & Olufsen Beosound Balance е снабдена с тектилен панел за управление. Контролните бутони светват сами, когато сте близо.

GOOGLE VOICE ASSISTANT:

Beosound Balance може да се управлява и с гласови команди, благодарение на функцията Google Voice Assistant.

СВЪРЗВАНЕ И СТРИЙМИНГ:

Bang & Olufsen Beosound Balance може да се свързва с почти всички устройства, независимо от марката. Безпроблемно възпроизвежда всякакъв тип медия и стриймва през Beolink, Chromecast и AirPlay.

 

ДИНАМИЧЕН СТЕРЕО ЗВУК:

Можете бързо и лесно да сдвоите или да свържете, чрез мобилното приложение на Bang & Olufsen, две тонколони Beosound Balance, за да се насладите на прекрасно стерео и невероятна симетрия на звука.

Beosound Balance може да се комбинира с всички продукти на Bang & Olufsen. Тонколоната може да бъде перфектно допълнение на Beosound A9.

 

 

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Black Oak, Natural Oak, Natural Aluminium, White Marble

Content missing

Също може да ви хареса…