Безжична тонколона Bang&Olufsen BEOPLAY A9

6 074 лв.6 662 лв.

Дизайнерска Hi-Fi безжична тонколона. Елегантна и лесно преносима. Има възможност за поставяне на стена. С възможност за дизайн по ваш вкус, за да се впише във всеки интериор.

Размери: 41.1 x 70.1 x 90.8 cm

Тегло: 14.7 kg

Безжична свързаност:

  • WLAN – 802.11b/g/n (2.4GHz & 5GHz)
  • Apple AirPlay
  • DLNA wireless streaming
  • Bluetooth 4.0

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Безжична тонколона Bang&Olufsen BEOPLAY A9

Пространствения звук на тонколоната ще Ви завладее. Beoplay A9 преминава утвърдените граници, за да очертае нови.

Мощна тонколона с вграден субуфер

Висококачествен звук  и перфектен дизайн се обединяват в тази емблематична, адаптивна тонколона. Изпълнете стая си със звук  и мощност от 480 вата цифрова усилвателна система.

Дизайн

Емблематичната форма на тонколоната Beoplay A9 е перфектна. Отдалеч това е минималистичен шедьовър. Отблизо впечатлява с бляскавите си детайли. Тонколоната има възможност за окачане на стена, така ще се насладите на красотата ѝ от всеки ъгъл.

Крачетата на тонколоната A9 са от истински дъб,а музиката ви ще звучи, чрез усилваща звука “Kvadrat” вълнена мембрана.

Bang&Olufsen Beoplay A9 ще се адаптиралесно  към вашия вкус и интериор. Искате поразителен цвят? Имате го. Различни крака? Разменете ги. Персонализирайте своята тонколона, за да озвучи всяка стая.

Безжична тонколона Bang&Olufsen BEOPLAY A9

Зашеметяващ звук.

Зад този шедьовър се крие един заплетен свят на мощ. Седем специално създадени driver-а осигуряват изключителна детайлност. Ясни вокали, ясни инструменти, дълбок бас и достатъчно сила, за да изпълни всяка стая.

Гарантираме Ви, че басовите, средните и високите честоти никога няма да са прекалено мощни или слаби. Където и да поставите тонколоната в стаята си ще имате чист, ясен и пространствен звук. Високоговорителя е идеален  за големи пространства и събирания. Искате по-завладяващо изживяване? Свържете безпроблемно A9 с други тонколони и нека музиката се понесе във Вашия дом.

Може да стриймвате безпроблемно и лесно. Наслаждавайте се на любимата си музика.

 

 

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Gold Tone, Black, White

Content missing

Също може да ви хареса…