Телевизор Sony ZH8 Full Array LED

Sony ZH8 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Висок динамичен обхват (HDR) | Smart TV (Android TV)

Предлага се в размер 189 cm (75”)|215 cm (85”)

Описание

По-голям екран. Повече 8K детайли. По-красиво.

Мощният процесор дава път на дълбочината и детайлите в този 8K телевизор, независимо какво гледате. Насладете се на по-дълбоко черно и по-ярка светлина на Full Array LED телевизионен екран с локално затъмняване.

Невероятна разделителна способност, независимо какво гледате

Всякакво съдържание може да бъде преобразувано с повишено качество до близко до реалистична 8K разделителна способност с уникалните функции на Sony. Нашият X1™ Ultimate, който е двойно по-бърз от X1™ Extreme, прецизно анализира и обработва данни, за да създаде 8K картина с четири пъти по-голяма разделителна способност от 4K за сцени с голяма дълбочина, текстура и детайлност. Дори мащабът на изображения, заснети в 4K и 2K, се повишава близо до 8K от 8K X-Reality™ PRO с помощта на уникална 8K база данни. Разделителната способност на всеки обект след това се оптимизира от Object-based Super Resolution за възпроизвеждане на текстури като от реалния свят.

Повярвайте в истинския контраст, контролиран с прецизност

Генерирането на яркост на 8K панел може да бъде трудно поради ниската скорост на предаване. Този 8K телевизор прецизно балансира излъчването на светлина по екрана, за да гарантира, че сцените имат спиращ дъха контраст. С поотделно работещи светодиодни зони Full Array LED предоставя по-реалистичен и силен контраст между светлите и тъмните части на сцената. Контрастът е допълнително подобрен от 8K X-tended Dynamic Range™ PRO4, който настройва яркостта за по-ясни светли тонове и по-дълбоко черно.

По-реалистични цветове и контраст

Object-based HDR remaster

С Object-based HDR remaster цветовете на отделни обекти на екрана се анализират и контрастът се коригира, за разлика от много телевизори с една контрастна скала от черно към бяло. Обектите се подобряват индивидуално и телевизорът може да възпроизведе по-голяма дълбочина, по-дълбоки текстури и по-реалистични картини.

Възпроизвежда по-широк, по-прецизен диапазон от цветове

Разширявайки цветния спектър, TRILUMINOS, поддържан от нашите процесори X1, възпроизвежда повече цветове от традиционния телевизор. Той анализира и обработва данните във всяко изображение, за да направи цветовете още по-естествени и прецизни, така че изображенията да са по-близки до реалността от всякога.

Красиви цветове от всички страни

Гледането на телевизор отстрани сега е също толкова приятно, колкото и централно. Оригиналният оптичен дизайн на Sony за контрол на светлината от подсветката – панелът с X-Wide Angle – гарантира, че цветовете остават истински, независимо откъде гледате.

Бързите сцени стават по-ярки и ясни

Спортните и бързите сцени могат да изглеждат като размазани на някои екрани. Нашата най-нова технология X-Motion Clarity™ поддържа всичко гладко, ярко и ясно. Всяко “примигване” е индивидуално контролирано и продължителността му е оптимизирана, а яркостта се увеличава при необходимост, за да не пропуснете нищо.

 

Content missing

Също може да ви хареса…