Телевизор Sony ZG9 Full Array LED

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Висок динамичен обхват (HDR) | Smart TV (Android TV)

Предлага се в размер 215 cm (85”)|248 cm (98″)

Описание

Открийте визията на създателя в 8K

Вижте как вдъхнахме живот на визията на създателя, като комбинирахме великолепието на 8K HDR с уникалната философия на MASTER Series.

Full Array LED

ПОВЕЧЕ СВЕТОДИОДИ, ПОВЕЧЕ ЯРКОСТ, ПОВЕЧЕ КОНТРАСТ

Full Array LED телевизори са осветени от повече светодиоди, разположени непосредствено зад екрана, в сравнение с традиционните Edge LED телевизори. Това, в съчетание с прецизната технология за локално затъмняване на Sony, означава, че телевизорът може самостоятелно да затъмни или освети отделни зони на светодиодите за по-точен контраст и кинематографско изживяване.

Това е Sony 8K – наистина автентично изживяване

Заповядайте в света на Sony 8K, използващ ексклузивно нашия всепризнат процесор X1™ Ultimate. Насладете се на поглъщащо изживяване пред големия екран с четири пъти по-висока резолюция от 4K и висока яркост, специално разработена за 8K. Изображенията са с голяма дълбочина, богата текстура и детайлност, като изпълват зрителния ви ъгъл с безпрецедентен реализъм.

Вижте скритите детайли в 8K

С 8K X-Reality™ PRO картината е с по-добро качество, близко до 8K, чрез нашата ексклузивна 8K база данни. Изображенията са с повишена рязкост и се усъвършенстват в реално време, което разкрива детайлите на архитектурата на сградата, която преди не се е виждала толкова ясно.

Вижте повече от сцената с интензивен контраст

Отключете детайлите със сенки и акценти. С до двадесет път по-голям контраст от LED телевизорите този 8K HDR телевизор с 8K X-tended Dynamic Range™ PRO прави тъмните сцени по-тъмни, а светлите ˜– още по-светли. Вижте как изглеждат формите и текстурите в сенките под моста или под ярките светлини на кулата.

Картина и звук в пълна хармония

Бъдете част от действието с реалистична картина и акустика, която да й приляга. Изображенията с красиви детайли се комбинират със Sound-from-Picture Reality™ за завладяващи аудио-визуални показатели.

Sound-from-Picture Reality™

Нашата система Acoustic Multi-Audio™ включва четири предни високоговорителя за автентичен звук. С прецизно синхронизирани картина и звук изживяването ви става още по-завладяващо
Генераторът на спиращ духа звук

Използвайте BRAVIA като централен високоговорител и чуйте диалога, вокалите и инструментите с невероятна яснота. Просто свържете системата си за домашно кино, за да отключите завладяващото кинематографско изживяване.

Голям екран, динамично изживяване

Този телевизор Sony 8K HDR е създаден за зашеметяващо изживяване пред големия екран. Завладяващата картина ви пренася в сърцето на действието.

Наситени нюанси на цветовете от всички зрителни ъгли

Вижте наситените реалистични цветове на този 8K телевизор – дори отстрани. Нашата технология X-Wide Angle ви дава възможността да се насладите на реалистичните нюанси и оттенъци на TRILUMINOS™ дисплея от всеки ъгъл.

Студийно качество с Netflix Calibrated Mode

Режимът е специално разработен, така че да се наслаждавате на продукцията на Netflix и на същото качество на картината като във висококачествено телестудио. С Netflix Calibrated Mode визията и умисълът на твореца са напълно запазени.

Усещане като на кино

Насладете се на кинематографична тръпка вкъщи. Dolby Vision™ придава живот на сцените за автентично зрителско изживяване, а Dolby Atmos™ изпълва стаята със завладяващ съраунд звук.

Кабелите са скрити – прилежно и прибрано

Съхранявайте кабелите си прилежно скрити в стойката и прикрепени на място с приложения държач за кабели.

Просто говорете, забавен начин за откриване на нови светове

Открийте цялото развлечение, за което може да си мечтаете, със скоростта на говора ви. С модерно гласово управление този Android TV™ от Sony ви позволява да се насладите мигновено на филми и предавания от приложения или от ефира.

Работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit

С Apple AirPlay можете да предавате поточно видео и аудио към телевизора директно от iPhone, iPad или Mac. Гледайте филми и предавания от приложението Apple TV, вашите любими приложения или дори Safari. Споделяйте вашите снимки с всички в стаята.

Лесно управление с интелигентно дистанционно управление

Свържете цифровите декодери и други устройства с телевизора чрез HDMI и ги контролирайте с интелигентния пулт за управление. Тънкият и заоблен дизайн с вграден микрофон с гласово управление и добрата подредба на бутоните улесняват ползването.

 

Content missing

Също може да ви хареса…