Телевизор Sony XH90 / XH92 Full Array LED

Sony XH90 / XH92| MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | Висок динамичен обхват (HDR) | Smart TV (Android TV)

Предлага се в размер 139 cm (55″)|164 cm (65″)|189 cm (75”)|215 cm (85”)

Описание

Пълноспектърен контраст на LED и кинематографски звук

Вижте детайлите в сенките и в светлината, чуйте звука от точното място на екрана. Този минималистичен 4K1 Ultra HD телевизор е идеален, за да се насладите на любимите си филми.

Детайлни изображения, изпълнени с дълбок контраст

Наслаждавайте се на филмите според визията на режисьора. Мощният процесор подобрява контраста, за да виждате повече детайли в сцените.

Наследете се на прецизността на реалистичния контраст

Открийте колко реалистична може да е картината, когато детайлите се виждат. С поотделно работещи светодиодни зони Full Array LED предоставя по-реалистичен и силен контраст между светлите и тъмните части на сцената. Контрастът се подобрява допълнително от X-tended Dynamic Range™5, който регулира яркостта за по-ясни светли тонове и по-дълбоко черно.

По-реалистични цветове и контраст

Object-based HDR remaster

С Object-based HDR remaster цветовете на отделни обекти на екрана се анализират и контрастът се коригира, за разлика от много телевизори с една контрастна скала от черно към бяло. Обектите се подобряват индивидуално и телевизорът може да възпроизведе по-голяма дълбочина, по-дълбоки текстури и по-реалистични картини.

Супер разделителна способност – независимо какво гледате

Вижте страхотни 4K1 изображения с реалистични детайли благодарение на 4K HDR Processor X1™. Дори мащабът на изображенията, заснети в 2K и Full HD, се доближава до 4K разделителна способност от 4K X-Reality™ PRO с уникална 4K база данни.

Възпроизвежда по-широк, по-прецизен диапазон от цветове

Разширявайки цветния спектър, TRILUMINOS, поддържан от нашите процесори X1, възпроизвежда повече цветове от традиционния телевизор. Той анализира и обработва данните във всяко изображение, за да направи цветовете още по-естествени и прецизни, така че изображенията да са по-близки до реалността от всякога.

Бързите сцени стават по-ярки и ясни

Спортните и бързите сцени могат да изглеждат като размазани на някои екрани. Нашата най-нова технология X-Motion Clarity™ поддържа всичко гладко, ярко и ясно. Всяко “примигване” е индивидуално контролирано и продължителността му е оптимизирана, а яркостта се увеличава при необходимост, за да не пропуснете нищо.

Студийно качество с Netflix Calibrated Mode

Режимът е специално разработен, за да се насладите на продукции на Netflix и да доставя високото качество на картината на Android TV с Netflix като в студио. С режима на калибриране за Netflix визията и идеята на създателя са достоверно запазени.

Преобразете картината с Dolby Vision™

Вдъхнете живот на сцените чрез поразителни акценти, по-тъмни нюанси и по-наситени цветове. Dolby Vision™ е HDR решение, което създава потапящо и завладяващо кинематографско изживяване у дома.

Аудио-визуална хармония – скрит високоговорител за високи честоти

Високоговорителите за високи честоти, позициониращи звука, помагат да се открие от коя точка на екрана идва звукът и така чувате прецизно контролирано, висококачествено аудио от точната част на сцената.

Прекрасно съчетание на картина и звук

Звукът на традиционните телевизори с високоговорител, разположен под екрана, често не е в синхрон с картината. Нашето Acoustic Multi-Audio™ включва два високоговорителя за високи честоти, позициониращи звука, на гърба на телевизора, които позволяват на звука да следва действието за наистина завладяващо изживяване.

Слушайте висококачествен звук

Проектиран да допълва качеството на звука и тънкия дизайн на телевизора със своята уникална нова форма, нашият високоговорител X-Balanced допринася за филми и музика с ясен звук.

Звукът струи от всички посоки с Dolby Atmos®

Звукът ви обгражда, сякаш сте в самата сцена. При Dolby Atmos звукът идва и отгоре, и отстрани. Така чувате звуците от реалистична посока и се наслаждавате на многоизмерно изживяване.

Многопространствен звук с S-Force Front Surround

Чуйте звука, сякаш е от отделни високоговорители за съраунд звук. Като преобразува входовете, S-Force Front Surround възпроизвежда виртуално система с множество високоговорители за съраунд звук в телевизора ви за един изключително завладяващ звук.

Минималистичен дизайн ви потапя в картината

Тясната декоративна рамка от алуминий задържа фокуса върху екрана и осигурява потапящо зрителско изживяване като в кинозала. Елегантната алуминиева рамка придава на телевизора луксозен вид.

Близък план на минималистичната стойка

Минималистична поставка, създадена за хармония

Тънката метална поставка е с минималистичен дизайн и се съчетава красиво в съвременните стаи.

 

 

Content missing

Също може да ви хареса…