Телевизор Sony X95K BRAVIA XR Mini LED

Телевизор Sony X95K – BRAVIA XR, Mini LED, 4K Ultra HD,  Висок динамичен обхват (HDR), Smart TV (Google TV)

Предлага се в 3 модела: 164 cm (65″) XR-65X95K, 189 cm (75”) XR-75X95K, 215 cm (85”) XR-85X95K

Модел: 2022г.

В момента този артикул не е наличен.

Описание

Телевизор Sony X95K BRAVIA XR Mini LED

Картина и звук от следващо поколение с когнитивна интелигентност

Изведете картината и звука до следващото ниво с Cognitive Processor XR™. Нашият революционен процесор на телевизорите Sony BRAVIA XR™ възпроизвежда съдържанието така, както човек го възприема, за да се постигне едно невероятно и реалистично изживяване. Той разбира как фокусира човешкото око, прави кръстосан анализ на изображенията, за да придаде дълбочината, контраста и красиво наситените цветове на образите от реалния живот.

Сцени, изпълнени с контраст и яркост, управлявани с прецизност

Поддържан от Cognitive Processor XR™, уникалният XR Backlight Master Drive управлява прецизно най-новото поколение Mini LED подсветка в този телевизор X95K 4K BRAVIA XR за яркост, която можете да почувствате. Ще се насладите на безпрецедентен динамичен обхват с невероятно ослепителни светлини и дълбоки черни тонове, както и красиви естествени средни тонове, почти без отблясъци или ореоли около осветените части.

Музикант на концерт свири на двоен бас със звукови вълни
Звук от екрана, хармония между картина и звук

Насладете се на звук в прецизен синхрон с действието благодарение на технологията Acoustic Multi-Audio™. С позициониращите звука високоговорители картината и звука са в хармония за завладяващо зрителско изживяване.

Просто кажете какво искате да гледате с гласово търсене

Намирайте любимо ви съдържание чрез гласово търсене. Пуснете предаване или филм, като кажете заглавието му, или опитайте да търсите с помощта на опцията за гласово търсене като кажете например find action movies (намери екшън филми). Натиснете бутона за гласово търсене на дистанционното, за да започнете този лесен процес.

Близък план на жена с дистанционно, управляваща телевизор с гласа си
Внесете кинематографско изживяване у дома с включените филми към BRAVIA XR™
Идеален за PlayStation
Изображение на четири пластмасови бутилки и четири компактдиска вляво и стрелка, сочеща към телевизор BRAVIA с екранна снимка на риба, плуваща в океана, вдясно
Обновяване, рециклиране и по-малко консумирана мощност

Телевизорите BRAVIA XR са проектирани с мисъл за околната среда. Ангажирани сме да използваме по-малко първична пластмаса в телевизорите и опаковките. X95K използва разработената от Sony SORPLAS™ с коефициент на рециклиране от 85% за компоненти. Технологиите за управление на подсветката, BRAVIA CAM и сензорите осигуряват високо качество на картината и намаляват консумацията

XR Picture
Изображение на XR Backlight Master Drive, фокусиращ светлина за управление на Mini LED с море и скали под ъгъл нагоре
Вижте невероятна дълбочина с интензивен контраст и яркост

XR Backlight Master Drive използва алгоритъм за локално затъмняване на Sony за управление на хиляди Mini LED с висока плътност с прецизност и независимост. Фокусира светлината за максимална яркост почти без отблясък или ореоли около осветените части. В сцените има ярки светлини, дълбоко черно и естествени средни тонове.

Богат цветен спектър за по-реалистични нюанси и оттенъци

Поддържан от Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro предоставя на X95K достъп до над милиард цвята и възпроизвеждане на всеки цвят с малки разлики от реалния свят. С панела с широка цветова гама и процесора, ориентиран към човека, може да открие цвят от наситеност, нюанс и яркост, за да осигури естествени нюанси във всеки детайл.

Близък план на плодове, включително къпини, лимон и праскови
Близък план на перата на птица, показваща ефект на 4K повишаване на качеството на XR
Подобрено качество до 4К и пресъздаване на изгубени текстури

Благодарение на XR 4K Upscaling вече може да се насладите на 4К качество, независимо от качеството на съдържанието или източника, който гледате. Cognitive Processor XR™ осъществява достъп до голямо количество данни, пресъздавайки изгубени текстури и детайли за създаването на една по-реалистична картина.

Гледането на спорт и филми с динамични сцени се подобрява значително. Cognitive Processor XR™ с XR Motion Clarity™ анализира движението на няколко различни кадъра наведнъж, за да гарантира, че действието е гладко, ярко и ясно.

Изображение на сърфист, показващо детайли във вълната без замъгляване
Красива картина по целия екран

Панелът X-Wide Angle™ запазва картината красива от всеки ъгъл, така че дори и да гледате отстрани, ще получите удовлетворяващо изживяване като на тези, които гледат от централна позиция. С X-Anti Reflection картината е много по-ясна с по-малко отблясък

XR Sound
Изображение на звукови вълни от телевизор с Acoustic Multi-Audio?
Мощен звук от екрана, който се синхронизира прецизно с картината

Acoustic Multi-Audio™ включва позициониращи звука високоговорители, за да се гарантира, че високочестотните звуци идват от точното място в сцената и се синхронизират точно с действието. Позициониращите звука високоговорители управляват прецизно позиционирането на звука в зони с високи тонове за подобрен реализъм, докато левият и десният субуфер осигуряват мощен бас.

Всичко, което гледате мащабирано към 3D surround sound

С BRAVIA XR™ всичко, което гледате, е с обработен съраунд звук. XR Surround създава виртуален съраунд звук отстрани и отгоре само чрез високоговорителите на телевизора, за да се насладите на 3D аудио без нужда от допълнителни насочени нагоре високоговорители или такива, закрепени към тавана. Телевизорите BRAVIA XR™ са съвместими и с Dolby Atmos®.

Всекидневна с жена върху диван, която гледа ТВ, и ефект на съраунд звук с XR Surround
Най-добри с аудиото на Sony

Съчетани с аудио оборудване на Sony, най-новите телевизори BRAVIA XR отиват още по-далеч, като предоставят несравнимо аудио-визуално изживяване с изключително XR качество на картината и звука

Voice Zoom™ 2 подобрява гласовете за по-ясен диалог

Слушайте телевизионния диалог по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако речта е трудна за чуване, Voice Zoom 2 засича типа глас, анализира го и повишава неговата яснота.

Изключителна картина и звук независимо от околната среда

Отпуснете се и се насладете на завладяващо зрителско изживяване. Технологията за оптимизация по околната среда със сензор за светлина и цвят автоматично регулира картината и звука спрямо средата.

Насладете се още повече на гледането на телевизия с BRAVIA CAM

Свържете BRAVIA XR TV с BRAVIA CAM (устройството се продава отделно) и преоткрийте насладата от гледането на телевизия. BRAVIA CAM открива къде се намирате в стаята, както и какво е разстоянието, от което гледате телевизора. След това тя калибрира настройките на звука и картината. Аудиото е по-ясно с яркост на картината, съобразена с особеностите на помещението.

Изображения на котка и кануист, показвани от смартфон на телевизор
Опростено дистанционно
Изображение на дистанционно управление с подсветка в дневна и нощна среда
Първокласното дистанционно може да се ползва дори на тъмно

Преработихме напълно дистанционното за безпроблемно управление на телевизора, денем или нощем. Новото премиум дистанционно е лесно за използване, с опростени бутони и подсветка, така че да виждате всичко ясно, дори и на тъмно. Проектирано с компактен алуминиев корпус, дистанционното е красиво, елегантно и удобно.

Намирайте лесно изгубеното дистанционно с гласа си

Не губете дистанционното зад възглавниците на дивана никога повече. С Finder просто трябва да кажете OK Google, find my remote или натиснете бутона, разположен отстрани на телевизора, за да активирате звука на липсващото ви дистанционно, за да го намерите по-бързо.

Всекидневна с диван и функция Finder, активирана за намиране на изгубено дистанционно
Изображение на дистанционно, което се почиства с кърпа
Лесно за избърсване, винаги чисто

Проектирано с минималистичен дизайн, включващ долни бутони и специално полиуретаново покритие, нашето дистанционно е лесно за избърсване и почистване. Всички бутони са специално покрити с антибактериален материал.

Контролирайте устройствата си с едно смарт дистанционно

Контролирайте всичките си свързани устройства с нашето интелигентно дистанционно. Бутонът за достъп до видео услуги on demand пренася предаванията и филмите в стаята ви за секунди.

Изображение, показващо как всички свързани устройства могат да се контролират с едно интелигентно дистанционно управление
Дизайн
Красив дизайн – цялостно потапяне в действието, без да се разсейвате

Действителният вид може да се различава според размера на телевизора

ПРОВЛАЧЕТЕ
Изображение, показващо 3-посочна многопозиционна стойка и BRAVIA TV с екранна снимка на червени, розови и оранжеви кристали
Стойка с 3 възможности за позициониране на телевизора

Стойката с 3 възможности за позициониране ви дава избор за стандартно поставяне, която поставя фокуса ви повече върху картината, тясно поставяне на по-малки рафтове и позиция, с възможност за поставяне на саундбар.

Повече съдържание със студийно качество, така както е бил замисълът на твореца

С технологии, които пресъздават точно идеите на творците, включително подобрен набор от Creator Calibrated режими, IMAX Enhanced и Dolby Vision®, този телевизор възпроизвежда емоциите, така както са били замислени първоначално. Тъй като е с технологията Calman Ready, създателите на съдържание дори могат да го използват по време на монтажа на продукцията.

Изображение на двойка във всекидневна, гледащи Netflix на монтиран на стената BRAVIA TV. Когато бутонът за Adaptive Calibrated Mode под изображението се включва или изключва, може да видите как се променя яркостта на екрана, за да съответства на средата.
Изображение на двойка във всекидневна, гледащи Netflix на монтиран на стената BRAVIA TV. Когато бутонът за Adaptive Calibrated Mode под изображението се включва или изключва, може да видите как се променя яркостта на екрана, за да съответства на средата.
Гледайте Netflix в студийно качество, автоматично оптимизирано

Насладете се на съдържанието в Netflix със зрелищно студийно качество, както е бил замисъла на създателите му.Разработен специално за съдържание на Netflix, Netflix Adaptive Calibrated Mode работи заедно с функцията за оптимизиране на наличната светлина на телевизора BRAVIA XR, за да ви потопи в любимите предавания, като оптимизира яркостта на картината въз основа на условията на осветеност в стаята.

Оптимизиране на картината за вашето любимо съдържание

Насладете се на повече съдържание, както е искал творецът. С BRAVIA CORE Calibrated режим всички филми, включително на IMAX Enhanced™, автоматично ще се настройват към оптималните настройки за едно изключително изживяване при гледане на филми вкъщи.

Екранна снимка, показваща лого на BRAVIA CORE
Помощна технология на Google TV
Телевизорите ни разполагат с технология за достъпност при проблеми с мобилността, зрението и слуха.

Допълнителна информация

Избери Вид

XR65X95KAEP 164см(65"), XR75X95KAEP 189см (75"), XR85X95KAEP 215см(85")

Content missing

Също може да ви хареса…