Телевизор Sony AG8 OLED

Телевизор Sony AG8 OLED | 4K Ultra HD | Висок динамичен обхват (HDR) | Smart TV (Android TV)

Предлага се в размер 139 cm (55″)|164 cm (65″)

Описание

Открийте истинско черно и завладяващ звук

Вижте колко истинско може да бъде 4K развлечението, когато комбинирате наситеното черно на най-новите ни OLED екрани с мощната обработка.

Картина и звук в пълна хармония

Бъдете част от действието с реалистична картина и акустика, която да й приляга. Изображенията с красиви детайли се комбинират със Sound-from-Picture Reality™ за завладяващи аудио-визуални показатели.

Повече мощ, по-високи работни показатели, по-голяма изящност

Нашият 4K HDR Processor X1™ Extreme разполага с мощна функция за обработка на изображения в реално време за картини с изключителни детайли. Мащабът на изображенията е повишен по-близо до истинско 4K HDR качество.
Всичко друго бледнее в контраст
Реалността оживява пред очите ви с наситено черно и естествен цвят. Над 8 милиона самоосветяващи се пиксели се управляват поотделно и с голяма прецизност от процесора Picture Processor X1 Extreme™. 4K OLED телевизорът от Sony постига изключителен, безпрецедентен контраст.

Sound-from-Picture Reality™

За разлика от повечето високоговорители на телевизори, звукът достига до вас от целия екран, като ви потапя във ново вълнуващо развлекателно изживяване. Това е перфектна хармония между картина и звук

Гледайте Netflix в 4K HDR

Гледайте Lost in Space в 4K HDR днес с premium абонамент за Netflix. Членовете ще могат да се наслаждават на повече HDR съдържание през следващите месеци.

Преобразете картината с Dolby Vision™

Вдъхнете живот на сцените чрез поразителни акценти, по-тъмни нюанси и по-наситени цветове. Dolby Vision е HDR решение, което създава потапящо и завладяващо кинематографично изживяване у дома.

Красота от всеки ъгъл

С изчистен и минималистичен дизайн, който ви фокусира върху важното – картината.3

Идеална позиция на компактната тонколона

Завъртете стойката на 180° и ще се повдигне, така че вашата компактна тонколона лесно да се вижда. Стойката хармонично приляга на телевизора със своя красив дизайн и не компрометира зрителското изживяване.

Просто говорете, забавен начин за откриване на нови светове

Открийте цялото развлечение, за което може да си мечтаете, със скоростта на говора ви. С модерно гласово управление този Android TV™ от Sony ви позволява да се насладите мигновено на филми и предавания от приложения или от ефира.

ЕКОФУНКЦИИ В ТОЗИ ПРОДУКТ

  • Динамичният контрол на подсветката или контролът на осветяването на ниво пиксели помага за подобряването на енергийната ефективност чрез регулиране на яркостта на дисплея с промяната на съдържанието на картината

  • Икономичният режим пести енергия, като регулира яркостта на дисплея

  • Режимът на изключен дисплей пести енергия чрез изключване на дисплея на картината, без да е нужно телевизорът да бъде поставян в режим на готовност, така че да продължите да се наслаждавате на звука

Content missing

Също може да ви хареса…