Телевизор Sony A1 OLED

Телевизор Sony A1 | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамичен обхват (HDR) | Smart TV (Android TV)

Предлага се в размер 139 cm (55″)|164 cm (65″)|195 cm (77″)

Описание

Всичко друго бледнее в контраст

Реалността оживява пред очите ви с перфектно черно и естествен цвят. Над 8 милиона самоосветяващи се пиксели се управляват поотделно и с голяма прецизност от процесора X1 Extreme™. OLED телевизорът от Sony постига изключителен, безпрецедентен контраст.

Реалността – такава, каквато трябва да се живее

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme показва изображенията и цветовете точно такива, каквито действително са, по начина, по който искате да ги видите.

Открийте вълнуващо 4K HDR развлечение

С този телевизор гледате филми и игри с вълнуващо 4K HDR качество. Работи със съдържание от редица услуги и HDR формати, включително HDR10, Hybrid Log-Gamma и Dolby Vision™.34

Преобразете картината с впечатляващи изображения

Dolby Vision™

Вдъхнете живот на сцените чрез поразителни акценти, по-тъмни нюанси и по-наситени цветове. Dolby Vision е HDR решение, което създава потапящо и завладяващо кинематографично изживяване у дома.

Яркостта на живота, разкрита с допълнителни цветове

Дисплей TRILUMINOS™

Виждайте наситени реалистични цветове навсякъде около себе си. Дисплеят TRILUMINOS картографира цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно всеки оттенък и нюанс в чадърите.

ЕХНОЛОГИЯ ACOUSTIC SURFACE™

Най-страхотният звук досега

За разлика от повечето високоговорители на телевизори звукът достига до вас от целия екран, като ви потапя във вълнуващо ново развлекателно изживяване. Изображенията и звукът са в перфектна хармония.

Носител на три награди за дизайн

Концепцията ни за дизайн “Артистичната естетика на изживяването в една плоскост” е спечелила три топ награди. Минималистичният й стил с интегрирането на всички елементи в една плоскост за изчистен външен вид без кабели впечатли съдиите. Тя беше възхвалена за хармоничното си съчетаване в различни среди и за уникалното визуално и звуково изживяване със звук директно от екрана.

360 градуса съвършенство

Този OLED телевизор е много повече от просто красив. Благодарение на дизайна, който напълно скрива стойката и високоговорителите, телевизорът изглежда така, сякаш се носи из въздуха – за да виждате единствено брилянтната му картина.

Просто говорете, за да опознаете нови светове

Открийте цялото развлечение, за което може да мечтаете, със скоростта на говора. С модерно гласово управление този 4К Android TV™ за секунди ви предоставя филми и телевизионни предавания от приложения или от ефира.

Телевизорите Android TV са препоръчани от Netflix

Netflix създадоха лесен начин за разпознаване на телевизори с по-добри работни показатели, ленен достъп до приложения и нови функции за по-добър Smart TV. С телевизори Netflix Recommended TV гледате предавания и филми със специален бутон и гласов контрол.

Нашите 4K телевизори с Android се препоръчват от Netflix

От Netflix улесняват разпознаването на телевизори с по-добри работни показатели, улеснен достъп до приложения и нови функции за по-добър Smart TV. С препоръчаните от Netflix телевизори гледате популярни предавания и филми със специален бутон и гласов контрол.

Обучаващи видеоклипове за телевизор

Имате въпроси относно настройката и използването на телевизора си? Или как да го свържете с друго оборудване? Нашите видео обучаващи материали ще ви покажат стъпка по стъпка.

Открийте невероятен контраст в OLED 4K HDR телевизор с 8 милиона самоосветяващи се пиксела. Изображенията за изключително реалистични, като възможно най-черният цвят предоставя детайлно изображение на сянката и наситени цветове. Иновативната технология Acoustic Surface™ предоставя завладяващ звук директно от екрана.

Content missing

Също може да ви хареса…