Spectral Just Lima JRL1654T

2 574 лв.

Дизайнерски мебели на Spectral. Подходящи за домашна аудио система, домашно кино.
Spectral Just Lima е перфектното минималистично мебелно решение за една добра Hi-Fi система. Мебелите на Spectral позволяват дискретно да скриете Вашата аудио система, без да жертвате качеството на звука.

Предлага се в цвят: бяло и черно

Описание

Spectral Just Lima JRL1654T

Не е необходимо да отлагате и да чакате твърде дълго за вашите тв мебели. Всички мебели за телевизори, стойки за телевизори и стелажи, които ще намерите в този каталог, ще напуснат фабриката в рамките на 24 часа след поръчката. И ще пристигнат бързо във вашия хол. Може да очаквате обичайното Spectral качество, със скоростта на светлината и да се насладите на красотата.

JUST by Spectral притежава повърхност с ширина 165 см и капак от плат. Горният панел и външните страни са направени от здрава повърхност. Spectral Just Basic има и кабелен отвор на горната повърхност. Крачетата на тв шкафа са изградени от алуминий и са в сребрист цвят.

Spectral just Lima предлага:
  • Издръжлива повърхност
  • Отвор за кабели
  • Два рафта изградени от прозрачно стъкло
  • Изключително здрави алуминиеви крачета

 

spectral just lima

Size TV: For TV up to 70 ”
External dimensions W × H × D: 165.2 × 38 × 48 cm
Max. Soundbar: 154.5 × 21 × 11.6 cm
Max. Total load: 60 kg. Exclusive loading of the TV bracket.
Max. Load cover plate: 45 kg

Ние от AlexAudioVideo сме насреща за да Ви помогнем с избора и цялостната консултация, от избора на серия, конкретни модели и дизайн спрямо нуждите Ви. Както и с цялостното монтиране, оформление и завършване до желания готов резултат.

Content missing

Също може да ви хареса…