Готово решение за аудио-визуални системи в ОФИС

Готово решение за аудио-визуални системи за офис

Категория:

Описание

Представяме на Вашето внимание готово решение за аудио-визуални системи за офис. Системата включва всичко, което Ви е необходимо за да превърнете вашият офис в интерактивно място за презентации, обучения и др. Всичко това ще повиши ефективността на работния процес и ще спомогне за повишаване квалификациите на екипа.

Системата се състои от 96 ” интерактивна бяла дъска за едновременна на до 4 потребителя, висококачествен проектор, както и тонколони и електроника за озвучаване на залата. Допълнително към системата може да се добави система за видеоконферентни разговори. Има неограничени възможности за различни аксесоари, които добавят функционалности и правят работата по-лесна. Тяхното закупуване зависи от индивидуалните нужди, заложени във всеки проект.

Цената на системата, с посочените компоненти е около 6500-7000 лв.

Системата е примерна и има за цел да Ви ориентира за възможностите на техниката. Компонентите могат да бъдат променяни. Alex Audio Video изготвя индивидуални проекти спрямо нуждите на всеки клиент. Свържете се с нас за да обсъдим нуждите на Вашия офис!

Office-gotovo (2)

Видео част – интерактивна дъска и проектор

Интерактивна дъска

Office-gotovo (3)TRIUMPH BOARD 96″ MULTI Touch е интерактивна бяла дъска, която позволява на до четирима потребители да пишат, рисуват и местят обекти или на двама да променят размера и позицията с по два пръста на обект едновременно. На дъската може да се пише с пръст, специална писалка или дори с показалка.

TRIUMPH BOARD 96″ MULTI Touch се свързва с компютъра с USB 2.0 интерфейс или с безжична радио технология с 2,4 GHz.

TRIUMPH BOARD 96″ MULTI Touch поддържа Linux, Mac, Microsoft Windows. Местете обекти, завъртете или променете размера им с едно докосване на пръста си. Дъската е базирана на IR Cell LED оптична технология , която използва комбинация от IR светодиоди и фото транзистори, които са наредени по двойки по активната повърхност. Тези двойки създават мрежа над повърхността. Когато повърхността е докосната, лъчът от инфрачервена светлина между диодите и транзисторите се прекъсва в точката на докосване. Тази позиция се конвертира в “X” и “Y” координата, която компютърът преобразува в позицията на мишката.

TRIUMPH BOARD 96″ MULTI Touch се използва в училища, конферентни зали и тренировъчни срещи. Интерактивните дъски заместват обикновените бели дъски, флипчартовете и другите традиционни системи.

 • Dual input – 4 потребители могат да работят едновременно, без необходимостта от мултипотребителски настройки и разделяне на повърхността на две части.
 • Керамично-стоманена повърхност с ниско ниво на отблясък
 • Мултифункционалност – възможност за работа и контрол на приложенията с пръст, стилус писалка или показалка, както и писане с традиционен сух маркер, който може да се трие
 • TB Comenius – софтуер, който позволява да се правят бележки в приложенията на MS Office, MyScript Stylus – софтуер за разпознаване на ръкопис и RMeasiteach образователен софтуер.
 • Безжична свързаност с вградена антена (безжичен ъпгрейд кит – опция)

Високо качество, бързина, прецизна калибровка ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕС!

Характеристики на дъската:

 • Съотношение на страните: 16:9
 • Технология: IR (Infrared) cell LED optical
 • Резолюция: 12800 x 9600 px
 • Активна площ: 2145 x 1127 mm (96“ diagonal)
 • Размер на екрана: 2004 x 1127 mm
 • Размер без опаковка : 2264 x 1244 x 35 mm

Проектор

Office-gotovo (1)Мултимедиен ултра късофокусен проектор NEC U310W със стойка за монтаж на стена.

Характеристики на проектора:

Вид 1 x 1.65 cm (0.65″) 2x LVDS DMD (Aspect Ratio 16:10)
Яркост 3100 ANSI Lumens
Контраст 2000:1
Живот на лампата 2500 h (3000 h Eco mode)
Оптимална резолюция 1280 x 800 (WXGA)
Максимална резолюция SVGA; SXGA; SXGA+; UXGA; VGA; WXGA; XGA
Разстояние на прожектиране 0.152 m ~ 0.319 m
Диагонал на екрана 196cm ~ 254cm

Аудио част – тонколони и увилвател

Колони – Artsound Е5

Office-gotovo (5)ArtSound е водеща белгийска марка на високоговорители и системи за мултирум аудио. Продуктова гама на компанията е гаранция за безупречно качество и предлага интелигентни аудио решения за потребителите и бизнеса, с персонализирани, надеждни продукти на отлична цена.

Моделът E5 е със специално проектиран дизайн за да разпръсква мек и приятен звук равномерно и на по-дълги разстояния. Това прави Е5 отличен избор за офиси.

 

Усилвател – Marantz NR1605

Office-gotovo (2)Към колоните предлагаме усилвател на Marantz, който препоръчваме заради възможността, освен като усилвател, да работи и като HDMI суич, което елиминира нуждата от закупуване на отделен такъв. Моделът NR1605 е от най-новата серия на Marantz, с перфектно качество на звука и картината и множество съвременни функции.

Допълнителни възможности – видеоконференции и аксесоари

Опция за видеоконферентни системи или интегриране на настоящата система

Можем да интегрираме настоящата Ви видеоконферентна система, така че изображението от кодека да се визуализира на интерактивната дъска като втори монитор. Освен това системата позволява споделяне на данни от дъската към отсрещната страна от конферентния разговор.

Опция за аксесоари

 • Други аксесоари, улесняващи употребата като кабелни конектори за маса (3 контакта, VGA, USB, 2x RJ45 Cat.6) и др.
 • Професионално обзавеждане за офиси

Office-gotovo (1)

Office-gotovo (6)