Телевизор Bang&Olufsen BEOVISION HARMONY OLED 8К

34 398 лв.103 880 лв.

Дизайнерски телевизор от Bang&Olufsen OLED 8K. С възможност сами да си изберете дизайн, така че да се впише идеално във вашият интериор.

Конфигурирай: ТУК

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Телевизор B&O BEOVISION HARMONY OLED

ЗВУК:

Beovision Harmony от Bang & Olufsen предлага невероятно съчетание на завладяваща картина и поглъщащ звук. Можете да се насладите на абсолютна яснота на речта и детайлно стерео, което ще Ви пренесе в самото действие на сцената, която гледате. Beovision Harmony разполага с вграден процесор за интелигентен съраунд саунд. Безпроблемно работи с цялата серия тонколони Beolab, което ви предоставя възможността да създадете перфектния домашен кино салон.

Дизайн:

Дизайнерският телевизор BEOVISION HARMONY OLED 8К може да придаде изцяло нов облик на обстановката във Вашия дом. Сами можете да изберете най-подхождащия за интериора Ви финиш - дървен или платнен и алуминиев.
Телевизор B&O BEOVISION HARMONY OLED 1
Телевизор B&O BEOVISION HARMONY OLED 8К

OLED ТЕХНОЛОГИЯ:

Beovision Harmony разполага с Dolby Vision IQ технология, която придава ненадмината детайлност на картината и изключителни, богати цветове. Освен това има и последно поколение OLED технология, която придава истински черен цвят и подсилен контраст на екрана.

8K РЕЗОЛЮЦИЯ:

Beosound Harmony на Bang & Olufsen Ви предоставят възможността да се насладите на невероятни сцени. AI технологията автоматично преобразува всяка резокюция в 8k, за да можете напълно да изпитате удоволствието от качествените цветове на 33 милиона OLED пиксела.

РАЗМЕР ПО ВАШ ИЗБОР:

Телевизорите Beovision Harmony се предлагат с 65", 77", 83" или 88" екран, с автоматично преобразуване на всеки сигнал, за да получавате винаги качествена картина.

ЛУКСОЗНИ МАТЕРИАЛИ

Bang & Olufsen Beovision Harmony е произведен от висококачествена дървесина, изискани текстилни платове и висококачествен алуминий. Имате възможността да изберете най-подходящия на Вашия интериор модел.

СВЪРЗВАНЕ:

Beovision Harmony лесно и безпроблемно се свързва с други устройства и системи за забавление. Предоставя Ви възможността да стриймвате от мобилния си телефон. През приложението на Bang & Olsen или с универсално дистанционни можете да управлявате всички устройства в дома.
Телевизор B&O BEOVISION HARMONY OLED 6

Допълнителна информация

Избери Цвят/Вид

Oak Wood – 77", Grey Melangé – 65 ", Grey Mélange – 77", Light Oak – 83", Light Oak – 88"

Content missing

Също може да ви хареса…