Телевизор Bang&Olufsen BEOVISION CONTOUR OLED 8К

13 132 лв.17 640 лв.

Дизайнерски телевизор от Bang&Olufsen OLED 8K. С възможност сами да си изберете дизайн, така че да се впише идеално във вашият интериор.

Конфигурирай: ТУК

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Телевизор Bang & Olufsen BEOVISION CONTOUR OLED 8К

Beovision Contour Ви предоставя възможността да се насладите пълноценно на ясната OLED картина, съчетана с всепризнатия звук на Bang & Olufsen. All-in-one система за домашни забавления побрана в минималистичен скандинавски дизайн.

Телевизор B&O BEOVISION CONTOUR OLED 8К

ДИЗАЙН:

Дизайнът на Beovision Cuntour е напълно в духа на Bang & Olufsen - елегантен и минималистичен.

ЗВУК:

Beovision Contour разполага с 11 driver-и и усилватели, които произвеждат мощен звук с уникални нюанси. Телевизорът на Bang & Olufsen има вграден 3-канален Dolby Atmos звук и награждаваната технология Beosound Stage.
Телевизор B&O BEOVISION CONTOUR OLED 8К 9

СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС:

Beovision Contour е произведен с идеята да може да пасне навсякъде. Сами можете да изберете най-подходящия цвят на текстилния плат и на рамката на телевизора.

ПОСТАВЕН НА ПОДА:

Beovision Contour може да бъде постевен на пода със специално създадена за тази цел стойка. Направена е алуминий и е изключително лека и удобна. Позволява телевизорът да се завърти на 180 градуса в едната или другата посока.

ПОСТАВЕН НА ПЛОТ:

Beovision Contour може да бъде поставен и върху маса, плот или шкаф. За целта има малка и специално създадена за това стойка. Която е в тон с телевизора - направена от алуминий.

МОНТИРАН НА СТЕНА:

Beovision Contour може да бъде монтиран на стената със специално изработената за тази цел скоба. Благодарение на нея, телевизорът може да бъде наклонен до 40 градуса, за да бъде в перфектна позиция за гледане.

Телевизор B&O BEOVISION CONTOUR OLED 8К 01

ПРОИЗВЕДЕН В FACTORY 5:

Factory 5 е позициониран в Struer, Denmark. Там е съсредоточено основното производство на дизайнерските продукти на Bang & Olufsen. За рамката на Beovision Contour е използван алуминий, обработен по специална усъвършенствана технология.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ЕКРАН:
Beovision Contour е с последно поколение LG 48" OLED екран, който предоставя по-живи цветове, истински черен цвят и Ви позволява напълно да се поддадете на приятното изживяване от гледането.
СВЪРЗАНОСТ:
Beovision Contour е пригоден за използване в мултирум система. Снабден е с вградени Chromecast, Apple Airplay 2 и Bluetooth, TuneIn и Deezer.
ИЗПОЛЗВАНЕ С ЛЕКОТА:
Beovision Contour сработва перфектно с дистанционното управление Beoremote One. Телевизорът може да се управлява и през приложението за мобилен телефон на Bang & Olufsen.
Телевизор B&O BEOVISION CONTOUR OLED 8К 01

Допълнителна информация

Избери Цвят/Вид

Light Oak – 48", Natural Grey Melangé – 48", Grey Melangé – 48", Smoked Oak – 55", Light Oak – 55"

Content missing

Също може да ви хареса…