Усилвател Denon HEOS Drive HS2

5 400 лв.

4-зонов матричен усилвател Denon HEOS Drive HS2. Поддръжка на Rhapsody, Pandora, Spotify, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MP3, WMA, AAC, FLAC.Вградени високочестотни/нискочестотни DSP филтри.
Размери (В x Ш x Д) 88mm x 430mm x 402 mm.

 

По предварителна заявка

Описание

Усилвател Denon HEOS Drive HS2

Разработен от специалисти по Custom Integration за професионалисти по Custom Integration, HEOS Drive HS2 е уникална система за разпределение на звука у дома в 4 зони, с 8-канален дигитален усилвател от Клас D, декодиране на Dolby Digital и Dolby Digital+ със смесване до стерео, като всичкото това е поместено в един 2RU корпус.

С номинална изходна мощност 60 W на канал за всичките 8 канала (20Hz~20kHz, 0.05% THD, 8 ома, работа на всички канали), 1 или 2 стерео двойки усилвателни канали могат да бъдат свързани мостово в един усилвателен канал с висока изходна мощност (130 W), като HEOS Drive HS2 позволява работа и с нискоимпедансни товари (4 ома).

За всяка зона са предвидени двойка предусилвателни изходи, като всяка зона може да бъде конфигурирана за извеждане на стерео сигнал или смесен моно сигнал. Матричната система за превключване обединява 2 оптични цифрови входа, 2 коаксиални цифрови входа и 4 аналогови стерео входа, като всеки от тях може да бъде присвоен на всяка зона, и всяка зона има съответен USB порт за свързване на външно USB устройство.

Оборудван за работа с практически всяка конфигурация от високоговорители, HEOS Drive HS2 има вградени високочестотни/нискочестотни DSP филтри – позволяващи всеки изход да бъде конфигуриран за широколентов, събуфърен или сателитен високоговорител, с регулируеми гранични честоти.

Изходите за високоговорители са оборудвани с 4-лентови конектори, съвместими с банан-щекери, като са предвидени и 4 12V тригерни изхода. Предвидено е тихо вентилаторно охлаждане за дълга, стабилна и надеждна работа.

  • Многозонов усилен звук за целия дом (4 HEOS зони)
  • 8-канален дигитален усилвател от Клас D; 60 W върху 8 ома; съвместимост с 4 ома; мостов режим
  • Предусилвателни изходи за всяка зона
  • Два RJ-45 Ethernet LAN порта
  • HEOS Drive е окомплектован със сваляеми крачета и крепежни елементи за шкаф, позволяващи монтаж на полица или в шкаф.
  • Избираем стерео/моно изход
  • Само 2RU височина; предоставени крепежни елементи за шкаф
  • Възможност за контрол от трета страна
  • Dolby Digital/Dolby Digital+ смесване до стерео
  • Бързо и лесно инсталиране и конфигуриране на HEOS Drive HS2 чрез нашето приложение HEOS (iOS, Android и Kindle)

Content missing

Също може да ви хареса…