Усилвател AUDAC SMA500

2 019 лв.

Професионален 2- канален усилвател с мощност 2х500W. Процесор WaveDynamics ™ DSP в комбинация с 2,5-инчовия LCD дисплей.

По предварителна заявка

Описание

Усилвател AUDAC SMA500

Серията SMA са двуканални (стерео) усилватели, осигуряващи нов стандарт за достъпно аудио усилване във фиксирани и мобилни аудио инсталации. Техните усъвършенствани функции и наличност в различни изходни мощности – 350W, 500W и 750W осигуряват огромна гъвкавост за множество приложения. Процесорът WaveDynamics™ DSP в комбинация с 2,5” LCD дисплей улеснява потребителите с интуитивен преглед на функциите за лесна конфигурация. Акустиката може да бъде оптимизирана с помощта на филтри на Butterworth, Bessel и Linkwitz-Riley със селектор, който може да бъде конфигуриран като Low / High & Band Pass и 7-лентов еквалайзер, който има регулируеми честоти и Q-фактор. Други функции са delay и dynamic bass boost. Тези настройки могат да бъдат конфигурирани по избор с помощта на предния панел на усилвателя, чрез нива потребител и администратор. Може да се използва защита с парола или USB ключ. Защитата на тонколоните се осигурява от ограничител на изходната мощност, чрез който може да се конфигурира максималната изходна мощност за всеки канал (във W). Конфигурацията е лесна с предварително зададени високоговорители и пълни системни конфигурации, които могат да бъдат избрани от библиотека и качени с USB флаш устройство. Това гарантира най-доброто акустично представяне с непробиваема защита за тонколоните. Голяма гъвкавост на входа и съвместимост на източника се осигуряват от матрицата за избор на вход в комбинация с XLR и сигнални връзки на клемен блок. Изходите се правят с помощта на връзките на тонколоните и клеменния блок. Системната интеграция става лесна с помощта на контролния порт RS-232. Допълнителен интерфейс Dante™ е наличен за усилвателите WaveDynamics™. Инсталирането на този мрежов интерфейс позволява получаване и изпращане на висококачествено аудио с ниска латентност през стандартна Ethernet мрежа.

SYSTEM SPECIFICATIONS
RMS/AES power handling @ 4 Ω Stereo 2 x 500 W
@ 8 Ω Stereo 2 x 300 W
@ 8 Ω Bridge 1000 W
Frequency Response (± 3 dB) 20 Hz – 20 kHz
Signal / Noise > 95 dB
THD+N (@ 1 kHz) < 0.05% (1/2 Rated Power)
Crosstalk (@ 1 kHz) > 70 dB
Technology Class-D
Inputs Sensitivity -19.5 dB ~ 27 dB
Impedance 10 kΩ balanced
Connector XLR & 3-pin Euro Terminal Block (3.81 mm)
Outputs Connector Speakon compatible & 2-pin Euro Terminal Block (5.08 mm)
Common mode rejection ratio 70 dB
Damping factor > 200
Protection Amplifier DC Short circuit
Over heating
Over load
Signal limiting
Loudspeaker Power limiter
Access User & Administrator level (Through password and USB-key protection)
Cooling Temperature controlled fan
Operating temperature 0° ~ 40° @ 95% Humidity
Power Supply Switching mode
AC Input: 100-120V/220-240V~ 50/60Hz
 Note: Standard voltage and frequency of electricity varies from country to country. Please contact your local distributor to ensure suitable product variant voltage and frequency compatibility.
PRODUCT FEATURES
Dimensions 482 x 88 x 420 mm (W x H x D)
Weight 7.450 kg
Mounting 19”
Unit height 2 HE
Construction Steel
Colours Black

 

Content missing

Също може да ви хареса…