Усилвател Denon PMA-A110

7 999 лв.

Лимитирано издание в сребристо графитен финиш на Denon – PMA-A110 интегриран усилвател от Anniversary серията на Denon, с мощност от 160W на канал. Превъзходен избор за тези които искат да изградят 2-канална Hi-Fi система.

Размери – (W x D x H) – 573 x 533 x 317mm

По предварителна заявка

Описание

Усилвател Denon PMA-A110

Проектиран със 110 години аудио наследство, за да угоди на най-претенциозния аудиофил, Denon PMA-A110 е превъзходният избор за слушателите, които искат да изградят 2-каналната Hi-Fi система на своите мечти. Захранван от патентованото Advanced Ultra High Current (UHC) single-push-pull крайно стъпало на Denon, интегрираният усилвател PMA-A110 осигурява 160 вата мощност на канал. Свържете лесно както аналогови, така и цифрови източници или вашия грамофон към вградения фоно предусилвател. Слушайте любимото си Hi-Res аудио съдържание чрез четворен 384-kHz / 32-битов DAC с най-висока разделителна способност в качеството на звука. Съчетан перфектно с DCD-A110, интегрираният усилвател PMA-A110 е проектиран да подобри очакванията ви по отношение на музика и звук.

Характеристика

ПРОЕКТИРАН В УНИСОН С ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ

Интегриран усилвател с висока мощност 160W

Дайте на високоговорителите си силата, която заслужават с интегрирания усилвател Denon PMA-A110. Проектиран да надхвърли вашите очаквания, PMA-A110 предлага 160 вата мощност на канал, за да предоставя винаги прецизен и мощен звук. Този интегриран усилвател предлага съвместимост с най-широката гама от типове говорители и импеданси за изключителна експлоатационна стабилност.

Сертификат за автентичност и 5-годишна гаранция

С покупката на лимитираното издание PMA-A110, ще получите сертификат за автентичност, подписан от началника на инженерния отдел на Denon. Ще получите и специална, 5-годишна гаранция

7мо поколение Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single-push-pull схема

PMA-A110 разполага с ново поколение Advanced UHC (Ultra High Current) -MOS Single Push-Pull схема, която се комбинира с диференциална 2-степенна усилвателна верига, за да управлява почти всяка конфигурация на високоговорителите с подобрено качество на звука. За да постигне безупречен баланс между деликатните детайли на възпроизвеждането на музика и енергията на нискочестотния звук, PMA-A110 е в състояние да осигури масивен изход на ток в единична push-pull конфигурация, за да задвижва дори и най-взискателния високоговорител и да гарантира превъзходна линейност.

Високо прецизни електрически контроли

PMA-A110 включва електрически контроли за сила на звука, баланс и тон, като запазва аналоговото усещане за работа. Умно инженерство предлага усещането за аналогов потенциометър за сила на звука, докато MCU измерва позицията на копчето и го преобразува, за да контролира усилването. Този уникален механизъм предлага по-плавно, по-линейно управление на силата на звука. Същата конфигурация се използва и за контроли за баланс и тон.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ АУДИО КОМПОНЕНТИ

Инженерите на Denon конструираха внимателно схемата на усилвателя PMA-A110, за да осигурят честотна характеристика до 100 kHz по време на употреба. Схемата на усилване потиска шума в усилвателя, постигайки висока звукова резолюция. PMA-A110 се справя с широк, динамичен диапазон от Hi-Res аудио източници. В допълнение, Quad D / A конвертор, който използва Burr Brown PCM1795 чип работи в четворна конфигурация за оптимален висококачествен звук. Всеки канал има два PCM1795 чипа, работещи в различен режим за постигане на най-висока точност и най-добро съотношение сигнал / шум.

 • USB-DAC
 • DAC MASTER CLOCK
 • DIGITAL ISOLATOR AND PURE MODE
 • POWER SUPPLY
 • USB-DAC, ПОДДЪРЖАЩ 11.2-MHZ DSD И 384-KHZ / 32-БИТОВ PCM

  За да синхронизира точно своите цифрови схеми, PMA-A110 осигурява USB-DAC вход, който поддържа Hi-Res до 11.2-MHz DSD и 384-kHz / 32-битови PCM входни сигнали. Създаден с изключително качество, този DAC потиска изкривяванията и гарантира оптимална прецизност при D / A преобразуване. В допълнение, методите за предаване на DSD поддържат Wasapi, ASIO и DSD Audio през PCM Frames (DoP). D / A преобразувателят, използван в PMA-A110, е същият 384-kHz / 32-битов и DSD-превъзходен DAC, използван в DCD-A110, за да достави чист, висококачествен звук.

USB-B, оптични и коаксиални цифрови входове

PMA-A110 разполага с USB-B вход за директно свързване на Usb-b image (LIFESTYLE) Show computer as a source to the PMA-A110 1920×900 компютър и поддържа PCM сигнал 384-kHz / 32-битов и 11.2-MHz DSD. Използвайте USB-B входа, за да слушате Hi-Res аудио записи вашия компютър. Можете също така да се възползвате от три оптични входа и един коаксиален вход, които поддържат PCM 192-kHz / 24-битов. Тези цифрови входове подобряват качеството на звука от телевизора, Blu-ray, медийните плейъри и др.

 

Автоматичен режим на готовност на телевизора (цифров вход)

Оптичните и коаксиалните цифрови входове имат механизъм за автоматично засичане, който автоматично се включва, когато бъде открит от аудио сигнал от външен източник, като вашия телевизор.

АУДИО С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

 • ULTRA AL32
 • PHONO EQUALIZER
 • PRE-AMP INPUTS
 • GOLD-PLATED TERMINALS
 • 6-BLOCK CHASSIS
 • ULTRA AL32 ОБРАБОТКА С 384-KHZ / 32-БИТОВ ПОДДЪРЖА

  PMA-A110 е оборудван с Ultra AL32 Processing, най-новата технология за възпроизвеждане на аналогови вълни от Denon. Ultra AL32 Processing използва алгоритми за интерполация на данни и поддържа Hi-Res 192-kHz / 24-битов PCM сигнал. Тези алгоритми интерполират точки, които трябва да съществуват преди и след точките в големи количества данни, за да се постигне гладка форма на вълната, близка до тази на оригиналния сигнал.

  Тези алгоритми надвишават честотната лента от оригиналното съдържание, изглаждайки формата на вълната и подобрявайки възпроизвеждането на звук. Ultra AL32 Processing удвоява честотната лента на обработката от предишното поколение, като надвишава 384-kHz съдържанието до 1.536-MHz. Чрез внимателно възстановяване на данните, изгубени по време на цифровия запис, полученият звук за възпроизвеждане е силно детайлен, без смущения, точно локализиран, богато изразителен в долния диапазон и прекрасно верен на оригиналния звук.

  Изходна мощност 8 Ома (20 Hz – 20 kHz, T.H.D. 0.07%) 80 W
  Изходна мощност 4 Ома (1 kHz, T.H.D. 0.7%) 160 W
  Общи хармонични изкривявания 0.01 %
  Входна чувствителност: MM 2.5 mV / 47 kohm
  Отношение сигнал/шум: MM/MC 89 dB / 74 dB
  Отношение сигнал/шум: MM/MC 135 mV / 47 kohms
  Отношение сигнал/шум: Високо ниво 110dB
  Тонкорекции Високи ± 8 dB at 10 kHz
  Тонкорекции Ниски ± 8 dB at 100 Hz

Content missing

Също може да ви хареса…