Стерео Усилвател Madison MAD1400BT-SL

411 лв.

Стерео усилвател с вграден FM тунер, USB/SD, Bluetooth и дистанционно управление. Налични настройки за бас, високи и Master контрол. Поддържани аудио формати: MP3, WAV, WMA. Налични AUX , CD и DVD входове.

 

Описание

Стерео Усилвател Madison MAD1400BT-SL

Madison MAD1400BT-SL е стерео усилвател, който предлага впечатляващо аудио изживяване в стилно и компактно устройство. Снабден с висококачествени компоненти и напреднали технологии, този високоговорител е идеален за домашна употреба.

MAD1400BT-SL разполага с мощност от 1400 вата, което му позволява да предава силен и ясен звук. Независимо дали слушате музика, гледате филми или провеждате събития, този високоговорител осигурява динамично и балансирано звуково изживяване.

Той предлага разнообразни опции за възпроизвеждане на музика. Снабден е с Bluetooth технология, която ви позволява лесно да го свържете със съвместими устройства като смартфони, таблети или лаптопи, без да се налага да използвате кабели. Високоговорителят разполага също така с USB и AUX входове, които ви позволяват да свържете външни устройства или да го използвате като зарядно за мобилни устройства.

Той е компактен и лесен за пренасяне, с вградени дръжки за по-голямо удобство. Високоговорителят е снабден с LED осветление, което му придава модерен и ефектен вид, особено в тъмни среди.

Content missing