Ресивър за Домашно Кино Denon AVC X8500Н

8 999 лв.

13.2 канален ресивър за домашно кино. Поддържащ Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D, вградената HEOS технология и поддръжката на Amazon Alexa.

По предварителна заявка

Описание

Ресивър за Домашно Кино Denon AVC X8500Н

Топ моделът на Denon AVC-X8500H представлява следващото поколение в системите за домашно кино – със своите 13.2 канала и поддръжка на най-новите аудио формати Dolby Atmos, DTS:X and Auro-3D, които ти позволяват да потънеш в многоизмерен звук. Вградената HEOS технология и поддръжката на Amazon Alexa довеждат слушането на музика до ново ниво, с безжично свързване на аудио устройствата в целия дом и гласови команди.

AVC-X8500H предлага върхово кино изживяване с усилватели за всичките 13 канала, позволяващи първокласно 3D звучене при съраунд системи до 7.2.6, без нуждата от добавяне на външни усилватели, като при това поддържа най-съвременните 4K Ultra HD стандарти за видео изображения.

Потопи се в многоизмерно аудио с Dolby Atmos. Наслади се на 7.1.6 или 9.1.4 съраунд система с до 6 колони, поставени на тавана, за ултимативно изживяване за домашно кино.

ОБОРУДВАН ЗА 4K ULTRA HD

Наслади се на ultra-high-definition картина, дори от аналогови и цифрови SD източници.

Всичките осем HDMI входа (включително този на предния панел) и три HDMI изхода поддържат HDCP 2.2 и последните HDMI спецификации, включително 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Colour sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) и 21:9 video, 3D, и BT.2020 pass-through. Налична е дори готовност за Enhanced Audio Return Channel (eARC) за 3D аудио съдържание през TV приложения, който ще бъде активиран с фърмуерен ъпдейт в близко бъдеще.

Оборудван с целия арсенал Audyssey Platinum съвременни DSP алгоритми, AVC-X8500H предлага системата за автоматична калибрация Audyssey MultEQ XT32. С включения в комплекта микрофон за измервания, MultEQ XT32 анализира представянето на всяка колона (включително и на събуфера), на до 8 слушателски позиции и генерира прецизни цифрови филтрации, които оптимизират честотното и времево съгласуване на всеки канал. Освен това, чрез Audyssey MultEQ Editor приложението имаш възможност да видиш и донастроиш фино детайлите по свой избор и според своя вкус.

AVC-X8500H притежава усъвършенствана система за DSP аудио обработка, която включва два двуядрени SHARC DSP Griffin Lite от последно поколение.

Наслади се на любимата си музика където и да се намираш в дома си. Споделяй музика, съхранена в домашната мрежа или стрийминг услуги с безжичните колони HEOS или дори с други HEOS съвместими AV рисивъри и слушай в целия си дом. Управлявай всичко това с безплатното HEOS приложение. Наслаждавай се на музика от TuneIn интернет радио и широка гама стрийминг услуги, включващи Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Juke, Tidal, Napster, Deezer или Mood Mix.

HEOS технологията в AVC-X8500H ти позволява да стриймваш любимата си музика безжично из целия си дом, към всяко HEOS устройство, като например активните HEOS колони.

AVC-X8500H е оборудван с богати възможности за управление и съвместимост с продукти за системна интеграция на други производители.

AVC-X8500H предлага възможност за управление по IP за интегриране с основните производители на системи за управление и автоматизация, както и Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) сертификат за бърза и лесна интеграция с оборудване за домашна автоматизация на Control4. За директна връзка с устройства за управление и автоматизация е предвиден и RS-232C сериен порт.

За по-прости решения за интегрирано управление AVC-X8500H предлага вход за инфрачервено дистанционно на задния си панел, като така позволява използването на дистанционни управления на компоненти на други производители.

 

Content missing