Стерео Ресивър Marantz NR1200 HEOS

1 798 лв.

Marantz NR1200 HEOS е 2-канален стерео ресийвър с вградена безжична мултимедийна аудио технология HEOS. AirPlay, Bluetooth, Amazon Alexa voice control и всички функции на ресивър за домашно кино, но с висококачествен стерео усилвател.

Изчерпан

Описание

Стерео Ресивър Marantz NR1200 HEOS

Тънък стерео мрежов приемник с вграден HEOS

Marantz NR1200 стерео ресивър от ново поколение, отдайте се на звуковото съвършенство с висока разделителна способност с тънкия стерео усилвател и мрежов приемник Marantz NR1200. Който захранва детайлно висококачествено аудио от компактно шаси. С напълно дискретен дизайн на усилвателя. Следващ чисто интегрираното оформление на усилвателя и известния звук на Marantz, NR1200 е перфектен за взискателни любители на музиката. Желаещи както отлично качество на музиката, така и модерна възможност за стрийминг на музика и цифрова свързаност. Стрийминг на музика от любимите Ви плеъри и услуги чрез Bluetooth, Apple AirPlay 2 или вграденото приложение HEOS. Слушайте FM / DAB + радио, интернет радио, широк спектър от музикални услуги или свържете грамофон към висококачествения вход на Phono. NR1200 също поддържа най-новата HDMI свързаност. С 5 входа и 1 изход, предостатъчно за свързване на вашия телевизор чрез HDMI ARC и вашите източници и плейъри. Включително приемник, Blu-ray плейър или игрова конзола. Всичко това в елегантен дизайн, по-тънък от кейс за компакт дискове.
Основни функции

 • Тънък профил, който е на половината от височината на традиционния AV приемник: осигурява изключителна производителност и известно качество на звука от Marantz.
 • Усилвател, отговарящ на вашите аудио предпочитания: Двуканален дискретен усилвател с отделни Ляв / Десен канал на усилвателя и силов трансформатор със 75W на канал.
 • Hi-Fi конструкция и производителност: Конструиран със специални Hi-Fi части за двуканална Hi-Fi производителност, включително персонализирани мощностни кондензатори, звукови части, изящно настроени от водещи специалисти в областта и двойна DAC схема.
 • Многофункционална HDMI ARC връзка: 5 HDMI входа с пълна поддръжка на HDCP 2.3 плюс един HDMI изход с ARC поддръжка за връзка с вашия телевизор.
 • Гъвкавост за всички конфигурации: високоговорител A / B, управление за настройка на звука според вашите точни спецификации и специален двоен изход на събуфер за равномерно разпределен бас и без чуваеми пикове или потапяния.
 • Високопроизводително възпроизвеждане на аудио с висока разделителна способност: Възможност за декодиране на аудио файлове с висока разделителна способност ALAC, FLAC и WAV файлове без загуба до 24-битова / 192-kHz – плюс, DSD 2.8MHz и 5.6MHz песни за слушане с висока разделителна способност.
 • Свържете Bluetooth слушалки: Слушайте музика или телевизионни програми чрез безжичните си слушалки, едновременно с включените високоговорители или поотделно.
 • Вграден HEOS: Насладете се на по-гъвкава стрийминг музика в една или много стаи.
 • Стрийминг на любимата Ви музика от популярни услуги: Пускайте музика от Spotify Free и Premium, Amazon Music, TuneIn, Deezer и много други чрез Bluetooth, AirPlay 2 или вграденото приложение HEOS.
 • Интегриране с домашната ви мрежа: Вграден Wi-Fi с 2.4GHz / 5GHz дуал бенд (двойна антена).
 • Говорете командите: Поддържа всички основни агенти за гласов контрол и стрийминг услуги за безпроблемно управление.
 • DAB + / FM тунер: Слушайте любимите си радиостанции с кристално чисто качество на звука и без статични изкривявания.
 • Слушайте плочи с изключителна яснота: Вграден фоно вход, който лесно се свързва с вашия грамофон.
 • Усетете изключително гейминг изживяване: Автоматичният режим с ниска латентност (ALLM) гарантира, че потребителите на Xbox One имат по-отзивчиво и потапящо игрово изживяване, когато са свързани с избрани телевизионни модели, които също поддържат ALLM.
 • Свързване на смарт телевизор: Управлявайте NR1200 с вашето дистанционно за телевизора и поддръжка на HDMI-CEC за безпроблемен трансфер на най-новата картина и аудио кодиране от вашия телевизор към стерео ресивъра.

 

Модерният стерео ресивър

Стерео мрежовият ресивър Marantz NR1200 е лесен за настройка и с лекота си съперничи с цялостната система саундбар за домашно кино, като предоставя превъзходно качество на звука, по-висока мощност за вашия избор на високоговорители и по-голяма свързаност на аудио и видео източници. Стрийминг на музика от любимите Ви поточни услуги и се наслаждавате на гласов контрол. Модерен и елегантен дизайн, NR1200 е перфектният избор за Hi-Fi и телевизионна връзка.

 

Тънък профил

Насладете се на най-музикалното представяне от компактно тънко шаси. На половината от височината на традиционния AV приемник, NR1200 предоставя перфектният звук, който е синоним на Marantz.

Най-музикалният звук

Финно настроени от звуковите майстори на Marantz в най-модерните съоръжения, за да предоставят изискано звучене. Нито един компонент не минава през ръцете на майсторите на звука на Marantz, докато не премине строги тестове. Обгърнете се с най-музикалния звук от всеки източник.

Защо Marantz

Мощност която среща вашите аудио предпочитания

Каквито и да са вашите аудиофилни наклонности, Marantz NR1200 винаги доставя звука, от който се нуждаете, чрез мощния си и прецизен, дискретен усилвател с отделен L / R усилвател и силов трансформатор. Със 75W мощност на канал (8-ома, 20Hz – 20kHz, 0,08% THD) се наслаждавате на вашата музикална колекция с висока разделителна способност с изискан звук на Marantz.

Последната HDMI свързаност

Вградени 5 HDMI входа, всеки от които поддържа HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz видео, 4: 4: 4 Pure Color поддръжка, HLG, висок динамичен диапазон (HDR10), 21: 9 видео, 3D и BT.2020 трансфер. Допълнително разполага с ARC (Audio Return Channel) поддържа предаването на аудио от вашия телевизор с един HDMI кабел, опростявайки цялостната настройка. HDMI входовете автоматично се преименуват с информация, предоставена от източника.

 

Dual DAC Differential Circuit Design

Тънкият стерео мрежов ресивър NR1200 разполага с висок клас 8ch AK4458 DAC конфигуриран в Dual Differential Mode, означава, че се използват два      DAC на канал, включително канала на събуфера.  Този дизайн значително подобрява съотношението сигнал / шум (s / n), като значително увеличава динамичния диапазон и възпроизвежда по-ясен    звук дори от източници с много ниска резолюция     на сигнала.

Left/Right Power Amplifier Design

Конструкцията на схемата на усилвателя на NR1200     разполага с отделни, симетрични усилватели за             ляво и дясно, с централно разпределение на                     захранването. Този дизайн подобрява разделяне на     каналите, намалява преплитането и запазва                     яснотата на музикалния звук, която очаквате от             продукт на Marantz.

 

Marantz Custom Sound Design

Marantz има стабилна репутация за избора на най-добрите възможни компоненти за своите продукти от Hi-Fi Premium Series. Инженерите от Marantz внимателно подбраха и оптимизираха NR1200 чрез обширно слушане в специализирани съоръжения Marantz в Европа и Япония, използвайки само премиум Hi-Fi звукови части

 

Отделен силов трансформатор за чистота на звука

Създаден за чистото възпроизвеждане на Marantz, NR1200 разполага с силов трансформатор, свързан независимо от веригите на усилвателя, pre amplifier, безжичния модул и предния дисплей, което намалява смущенията и осигурява чист звук.

Говорители A/B

NR1200 предлага възможност за говорители A/B което Ви позволява да разпределите два чифта говорители в две отделни помещения, или да свържете един чифт високоговорители с двойни кабели за аудиофилско качество.

Слушайте през вашите Bluetooth слушалки

Можете лесно да свържете Bluetooth слушалките си към NR1200, за да се насладите на още по-голям комфорт при слушане (чрез актуализация на фърмуера в края на 2019 г.). Използвайте тази функция, за да се движите свободно във вашия хол, наслаждавайки се на източника, който сте избрали на NR1200, с чиста свобода. Използвайте го през нощта, за да не смущавате съседите или да компенсирате загубата на слуха, така че да не се налага да увеличавате силата на звука на високоговорителите. Веднъж свързан, можете да изберете дали да слушате само през слушалките, или едновременно да слушате през високоговорителите и слушалките в същото време, с индивидуален контрол на силата на звука на слушалките.

 

Свързване, стрийминг и слушане в няколко стаи

Предавайте поточно най-популярните музикални услуги – като Spotify Free и Premium, Amazon Music, Tidal и много други – чрез Bluetooth, AirPlay 2 или приложението HEOS.

С вградената технология HEOS се наслаждавайте на любимата си музика във всяка стая на вашия дом за безжично аудио изживяване за целия дом. Пускайте една и съща песен във всяка стая или изберете различна песен за всяка свързана стая – изборът е ваш. Наслаждавайте се на музика от Spotify Free и Premium, Amazon Music, Tidal и други или от вашите библиотеки за музикални файлове. С допълнителни вградени HEOS компоненти, като високоговорители, поддържащи HEOS, възпроизвеждайте цялата си музика в една стая или много.

 

Поддържа основни агенти за гласов контрол

Насладете се на лесен гласов контрол и пълна гъвкавост от водещите гласови агенти и вграден HEOS. Гласови команди с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri. Поискайте да пусне любимата Ви музика, увеличете силата на звука, преминете към следващата песен, превключете входовете и др. Превключвайте между гласови агенти или изберете любим, което да използвате – вие имате контрол. Функционалността варира според гласовия агент.

 

AirPlay 2 + Apple Siri Гласов Контрол

Стрийминг на аудио от любимите Ви музикални услуги като Apple Music и Spotify или гледайте видеоклипове от услуги като YouTube и Netflix от всеки iPhone, iPad, Mac или Apple TV. Чуйте звука, перфектно синхронизиран с вашите високоговорители от източници на AirPlay 2.

Научете Повече

 

Amazon Alexa Гласов Контрол

Използвайте гласа си, за стрийминг на любимите си музикални услуги към това устройство с вграден HEOS. Помолете Алекса да пуска музика от Spotify, Amazon Music и други. Превключвайте между входовете (Blu-ray, DVD, Media Player и т.н.), увеличете силата на звука нагоре или надолу, направете пауза, заглушавайте и пускайте следващата песен – всичко това с гласа ви.

Научете Повече

Google Assistant Гласов Контрол

Поискайте вашият Google Home, Google app или друго устройство с Google Assistant да контролира съдържанието. Стартирайте музика с HEOS app, кажете на вашият Google Assistant да контролира силата на звука, пускане, пауза, пропускане на песен и повече.

Научете Повече

Hi-Res Audio Support

Декодира висококачествени аудио файлове ALAC, FLAC и WAV файлове без загуби до 24-бита / 192-kHz, както и DSD 2.8MHz и 5.6MHz песни (аудиофилски формат на SACD) ви позволява да се наслаждавате на музика точно както изпълнителят е възнамерявал. Слушайте музиката си през USB порта на предния панел или чрез мрежови източници.

 

Вграден фоно вход

Свържете лесно аналоговия си грамофон към приемника и се насладете на чистото звучене на всеки запис във вашата колекция от плочи.

Автоматичен режим с ниска латентност за Xbox One

Автоматичният режим с ниска латентност (ALLM) гарантира, че потребителите на Xbox One имат по-отзивчиво и потапящо игрово изживяване, когато са свързани с избрани телевизионни модели, които също поддържат ALLM.

Лесен за настройка, Лесен за използване

NR1200 разполага с първокласни клеми за високоговорители с хоризонтален ред. Включеният помощник за настройка предлага ясна, графична посока на екрана, а Ръководството за бързо стартиране гарантира оптимална настройка за всяка конфигурация.

 

Двойни субуферни изходи

Поддържа два изхода за субуфери. Насладете се на точен бас без звукови върхове или спадове, независимо къде поставяте субуфера.

 

Marantz AVR Remote App

Приложението Marantz AVR Remote за iOS и Android осигурява пълен контрол върху най-новите AV мрежови ресивъри на Marantz. Използвайте го, за да включите / изключите, настроите силата на звука, входа и настройките или незабавно превключете към приложението HEOS за контрол на вашата мрежова музика.

Прости интелигентни функции за избор

Четири функционални бутона Smart Select на дистанционно управление съхраняват предпочитаната от вас настройка – включително вход и сила на звука. С натискането на бутон, NR1200 перфектно се конфигурира за всеки източник, от Blu-ray до телевизор, до любимата ви интернет радиостанция и др.

 

Свързаност на смарт телевизор

Лесно контролирайте NR1200 с вашето дистанционно за Smart TV чрез HDMI CEC функционалността, свързана с вашия Smart TV. Просто поставете “HDMI Control” на ВКЛ в приемника си, след това поставете “Smart Menu” в положение ON и започнете да управлявате приемника с дистанционното за телевизора. Началният екран на Smart Menu ви дава бърз достъп до избора на източник и звук, менюто за настройка и четири опции за Smart Select.

 

Интелигентен ECO режим

Интегрираният ECO режим осигурява икономия на енергия и екранен ECO измервател. Използвайте приемника в режим на пестене на енергия, за да намалите максималната изходна мощност или да приемете стратегии с ниска мощност в различните настройки. Така или иначе качеството на звука, което определя Marantz като изключителен, остава непроменено.

 

Повече от 65 години наследство на аудиофилско качество

Основан през 1953 г., Marantz има дълга и богата история на проектиране на аудио компоненти, обгърнати от любителите на музиката и критичните слушатели по целия свят. Тъй като Music Matters има значение, NR1200 продължава дългата традиция на Marantz за предоставяне на най-доброто в класа си слушане на музика и кино.

Content missing