Ресивър за Домашно Кино Denon AVR X2700H

1 749 лв.

7.2 канален ресивер за домашно кино с готовност за 8K и възможност за Dolby Atmos и DTS:X. Вградена система HEOS и гласов контрол Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri

Изчерпан

Описание

Ресивър за Домашно Кино Denon AVR X2700H

Със 150W на канал, този AV ресивър от Denon предоставя наистина потапящо 3D аудио усещане чрез Dolby Atmos или DTS:X. Дори да нямаш колони на тавана, Dolby Atmos Height Virtualization технологията и DTS Virtual:X ще направят кино вечерите ти по-добри от всякога. AVR-X2700H поддържа най-новите HDMI видео технологии, като 8K/60Hz и 4K/120Hz** пропускливост, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, както и 8K ъпскелинг, и HDCP 2.3 поддръжка на всички HDMI входове(6 входа/2 изхода).

Стриймвай полулярни музикални услуги, като Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL и други, безжично, чрез Bluetooth, Apple AirPlay 2 и Wi-Fi с вградената система HEOS. Наслади се на своята MP3 колекция и дори на формати с визока резолюция (WAV, FLAC, ALAC и DSD 2.8/5.6 MHz файлове) чрез USB или по мрежата. Denon AVR-X2700H работи с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri гласови команди.

Водейки те визуално по всяка стъпка в процеса на инсталация, награждаваният асистент за настройки на Denon осигурява перфектни настройки още от първия опит. Всяко домашно кино е различно — затова Denon използва първокласна технология за акустична калибрация Audyssey, която автоматично измерва и оптимизира твоя AV ресивър, за да осигури наистина потапящо 3D аудио изживяване, идеално настроено спрямо твоето помещение.

 • Високо производителен 7-канален усилвател с дискретни стъпала: Доставя максимално добро представяне и 150W на канал, за да осигури класическия и динамичен Denon звук.
 • Пълна 8K/60Hz и 4K/120Hz** поддръжка: С поддръжка на най-новите HDMI стандарти, можеш да се наслаждаваш на качествено 8K видео от твоя 8K източник. Един 8K вход и два изхода позволяват 8K/60Hz и 4K/120Hz** пропускливост. 8K ъпскелинг е наличен на всичките 6 HDMI входа.
 • Поддръжка на най-новите HDMI стандарти: С 6 усъвършенствани HDMI входа и 2 HDMI изхода, с пълна HDCP 2.3 поддръжка, можеш да свържеш до 6 медийни устройства и да подадеш сигнал на 2 екрана.
 • Наслади се на любимите си 3D аудио формати:Наслади се на потапящо 3D аудио с Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X и DTS Virtual:X.
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI поддръжка:Чрез основния HDMI изход свържи своя TV с eARC HDMI поддръжка, за да предаваш некмпресирани и обектно ориентирани аудио формати, като Dolby Atmos и DTS:X, директно от приложенията на твоя смарт TV към AV ресивъра.
 • Най-съвременна видео съвместимост:Поддръжка на най-новите HDR формати, включително HDR10, HDR10+ (ново за 2020), HLG, Dolby Vision, както и Dynamic HDR (ново за 2020), за да получиш най-добрата картина от гледна точка на яркост, яснота и контраст.
 • Потапяне във филма от ново поколение: С 8K/60Hz пропускливост и ъпскелинг, Dynamic HDR и Quick Media Switching (QMS), се наслаждавай на кристално ясна и плавна картина, с възможно най-високо качество.
 • Най-новото гейм изживяване: С 4K/120Hz** пропускливост, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) и Quick Frame Transport (QFT), се наслаждавай на игрите с изумителна картина и намален лаг.
 • Работи с любимите ти асистенти за гласови команди:Използвай гласа си, за да управляваш AVR-X2700H и услуги за безжичен стрийминг на музика, с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri.
 • Безжичен стрийминг от най-популярните музикални платформи :Наслаждавай се на любимите си платформи за стрийминг на музика, като Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer и други. AVR-X2700H ти позволява да се наслаждаваш на музиката си и чрез AirPlay 2, като стриймваш любимите си парчета от Apple Music.
 • Сертификат “Тествано от Roon”:Получи повече от фонотеката си, с опции за търсене и разглеждане на информация за любимите ти изпълнители и парчета. Намери текстове, дати за концерти, снимки, биографии, ревюта и други. Изисква се абонамент.
 • Phono вход за твоя грамофон: С вградения phono вход, AVR-X2700H ти позволява директно да свържеш грамофона си към ресивъра. Наслаждавай се на колекцията си от плочи с невероятно качество на звука!
 • Два изхода за субуфер: По-равномерни ниски честоти за по-добро разпространение на баса
 • Вградена мултирум и стрийминг технология HEOS: Слушай музика във всяка стая на своя дом! AVR-X2700H работи и с новите активни колони на Denon – Home, за да можеш да имаш музика във всяка стая на дома си.
 • Стрийминг на аудио с висока резолюция, за Hi-Fi ентусиастите: Наслаждавай се на любимите си Hi-Res файлове с поддръжка на FLAC, ALAC и WAV, както и DSD 2.8/5.6MHz.
 • TV аудио във всички зони:Слушай звука от своя телевизор в друга зона, без това да пречи на слушането на съраунд звук в основното помещение.
 • Вграден Bluetooth и двубандов Wi-Fi с 2.4GHz/5GHz поддръжка:Стабилна безжична връзка, дори в “замърсена” среда.
 • Bluetooth Аудио Трансмитер:Наслаждавай се на любимата си музика с твоите Bluetooth слушалки късно вечер. Тази опция предлага слушане единствено на Bluetooth устройства или комбинирано слушане – едновременно на колони и Bluetooth устройства.
 • Награждаван асистент за настройка на Denon и графичен интерфейс: Лесна и интуитивна настройка.
 • Audyssey MultEQ XT калибриращ софтуер:Доставя ултимативна настройка за твоето конкретно помещение..
 • Smart TV свързаност:Управлявай Denon AVR-X2700H с дистанционното на твоя TV, чрез HDMI CEC.
 • Готов за сложни инсталации: Denon AVR-X2700H позволява външен контрол, както и IP контрол за лесно интегриране в професионални системи за управление на дома.
 • Удивителен звук, базиран на 110-години иновации: Denon е основополагащата аудио компания на Япония. Основана през 1910, компанията не спира да преследва качество, иновации и първокласно аудио представяне.
 • Denon AVR-X2700H доставя ултимативното домашно кино преживяване с 8K/60Hz пропускане, 4K/120Hz** пропускане за феновете на игрите, както и най-новите HDMI спецификации. Новият Denon AVR-X2700H ти позволява да изградиш най-доброто 4K домашно кино и ти дава комфорта да знаеш, че рисивърът е подготвен за бъдещето с поддръжката на 8K. Наслаждавай се на 3D аудио и видео с най-високо качество.

Content missing

Също може да ви хареса…