Мрежов плеър Denon DNP800NE

999 лв.

Мрежов плеър Denon DNP800NE

Изчерпан

Описание

Разшири музикалния си кръгозор с DNP-800NE. Този интелигентно конструиран мрежов аудио плеър предлага стрийминг на музика и аудио с висока резолюция. Свържи се директно с домашната си мрежа или стриймвай през Wi-Fi и се наслаждавай на услуги като Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music, TuneIn internetradio и т.н. Поддръжката на Bluetooth и Airplay 2 ти позволява да стриймваш директно от мобилното си устройство. Наслади се на просвирване без паузи на аудио с висока резолюция, включително 192kHz/24bit FLAC/WAV, ALAC, DSD 2.8/5.6MHz и слушай през което и да е от свързаните устройства. Усърдното звукоинженерство и солидната конструкция гарантират най-доброто за класа качество на звука. Наслаждавай се на DNP-800NE през колоните, свързани към твоя усилвател, например PMA-800NE или по-интимно – чрез висококачествения изход за слушалки. Управлявай лесно DNP-800NE с гласовите команди Amazon Alexa или с безплатното HEOS приложение.

  • Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth и USB: Стриймвай всякаква музика, включително с висока резолюция.
  • Стриймвай музика безжично от най-популярните платформи: Наслаждавай се на фонотеката си от Spotify, Deezer, Amazon Music, SoundCloud, Tidal, TuneIn, Internet Radio и т.н.
  • Advanced AL32 Processing Plus и Ultra Precision 192kHz/32bit D/A Converter: Акуратно просвирване, вярно с оригиналния запис
  • Безупречно звукоинженерство, с внимателно подбрани и обстойно тествани компоненти: Наслади се на невероятния звук, характерен за всички Hi-Fi продукти на Denon
  • Поддържа просвирване без паузи на аудио с висока резолюция: Наслади се на кристално чист звук от 192kHz/24bit FLAC, WAV, ALAC, DSD 2.8/5.6MHz формати
  • HEOS управление на музиката в целия ти дом: Наслади се на Hi-Fi преживяване, където и да си в дома си, безжично, с HEOS съвместимите активни колонки
  • Съвместимост с гласовите команди Amazon Alexa: Лесно управлявай системата си с гласови команди — избери следващото парче, усили звука, избери стрийминг и т.н.
  • DAC Master Clock Circuit конструкция: Осигурява аудио възпроизвеждане без смущения.
  • Триредов OLED дисплей: Виж всички функции ясно – на яркия дисплей, без значение от ъгъла на гледане
  • Висококачествен изход за слушалки: Свържи слушалките си, за по-интимно музикално преживяване.

Благодарение на Wi-Fi, DNP-800NE може да се свърже с интернет и да стриймва музика от огромно разнообразие от източници и платформи. DNP-800NE поддържа популярните платформи за стрийминг, като Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal и т.н. Без значение дали правиш парти или просто разпускаш у дома, имаш достъп до любимите си стрийминг услуги – за да избереш музика, която отговаря на настроението ти. AirPlay 2 и Bluetooth ти позволяват да свържеш мобилните си устройства или компютъра си, за допълнителни стрийминг възможности.

Като част от HEOS екосистемата, DNP-800NE може да се свърже с активните HEOS колонки, за да озвучава с музика целия ти дом. Пусни една и съща песен на всяка колонка или различни парчета в различните помещения и управлявай всичко това с безплатното HEOS приложение. Съвместим е и с Amazon Alexa, което осигурява гласови команди и невероятен звук за развлекателната система в целия ти дом.

Стриймвай музика от почти неограничени източници. DNP-800NE поддържа популярни музикални платформи, като Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal и т.н. Без значение дали правиш парти или просто разпускаш у дома, имаш достъп до любимите си стрийминг услуги – за да избереш музика, която отговаря на настроението ти.

Content missing