4K интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи

  • Интерактивни 4к тъч дисплеи – бъдещето за всяка конферентна зала или класна стая.
  • Не се нуждае от предварителна подготовка, изцяло “plug and play” нуждае се единствено от захранване, благодарение на вградения в интерктивния тъч дисплей PC.
  • Интерактивния тъч дисплей е “бялата дъска” на утрешния ден, с мощен и лесен за употреба софтуер, винаги готов за персонализиране.
  • Иновативен презентационен инструмент, интерактивния тъч дисплей, не само презентира PDF и PowerPoint, а директно редактирате и чертаете по своите презентации.
  • Иновация за учебния процес, с 4к интерактивния тъч дисплей класната стая “оживява” и може лесно да бъде споделена между всички ученици. Всички уроци могат да бъдат споделени с учениците чрез мейл или QR код за секунди.
  • Вграден PC, готов за употреба по всяко време, с интегриран Android и Windows, които могат да работят заедно и по отделно.
  • Включвайки интерактивните 4к тъч дисплеи към изградената мрежа, веднага стават пълноценна част от конферентната зала или класна стая.

Описание

4K интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи
All-In-One решение със сензорен екран за бизнес и срещи
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е решението за екран тип 'всичко в едно', което ви позволява да внесете най-доброто от света на интерактивността и сътрудничеството във вашия бизнес. Всички важни инструменти са на разположение, за да осигурят възможно най-добрите срещи, обучение и презентации. От динамичната и гъвкава Smart Pen до интуитивния и лесен за използване софтуер MeetingPad, който позволява безжично дублиране и споделяне на файлове, интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е екран, който може да се побере безпроблемно в голямо разнообразие от професионални настройки.
4K интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи 0
Представете най-съвременните технологии в класната стая
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка има естествено приложение в класната стая. Проектиран с мисъл за образователния пазар, този 4K тънък интерактивен сензорен дисплей ще революционизира начина, по който преподавате завинаги, без недостатъците, които идват с проекторите и интерактивните дъски. Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е решение „всичко в едно“, което поддържа преподаването и помага за увеличаването на ангажираността на учениците.
Мощни презантационни инструменти
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е един от най-добрите инструменти, с които можете да разполагате по време на презентации. Софтуерът 'MeetingPad' е в състояние да поддържа голямо разнообразие от формати като изображения, видеоклипове, PDF файлове и офис документи (като Word, Excel и PowerPoint) в великолепна висока разделителна способност и ви позволява да коментирате директно върху тях, без да е необходим допълнителен хардуер. След това Вашите срещи могат да бъдат споделени по имейл или чрез QR кодове, така че присъстващите да могат да вземат анотираната презентация със себе си.
Революционизирайте уроците
Усъвършенстваният софтуер MeetingPad е предназначен да подпомага учители и ученици през учебния процес. С иновативна функция за бяла дъска софтуерът Meetingpad може да отваря всички ваши файлове като изображения, видеоклипове, PDF файлове и офис документи (като Word, Excel и PowerPoint) и ви позволява да коментирате директно върху тях. След това тези пояснения могат да се споделят по имейл или чрез QR кодове, за да могат учениците да вземат уроците със себе си. За да помогнете на учениците, запознати с приложенията на смартфони и таблети, можете да изтеглите различни образователни приложения от Google Play Store.
Безжична работа и сътрудничество
Сътрудничеството става лесно с интерактивния сензорен дисплей с 4K тънка рамка благодарение на множество безжични инструменти за сътрудничество, които са предназначени да променят начина ви на работа към по-добро. След среща, на която се правят много пояснения и бележки на дисплея, тези бележки могат лесно да бъдат разпространявани чрез имейл или QR кодове напълно безжично, така че можете лесно да поддържате цифров запис на точно това, което е било обсъждано. Много различни типове файлове могат да се споделят, което позволява лесен работен поток между сензорния екран и вашите устройства. Вторият от тези инструменти е безжично дублиране, което позволява на присъстващите на срещата да отразяват от своите смартфони, таблети и лаптопи/компютри към дисплея. Потребителите могат дори да управляват интерактивния сензорен дисплей с 4K тънка рамка от мобилното си устройство. Няма ограничение за количеството мобилни устройства, които могат едновременно да се свързват към екрана. Не е необходим допълнителен хардуер за тази забележителна функция за сътрудничество
Забравете за проекторите
За учители, които са използвали традиционни решения за проектор и интерактивна дъска, ще бъдете изумени от множеството предимства, които носи 4K тънък интерактивен сензорен дисплей. Кажете сбогом на досадните сенки и затъмнения дисплей благодарение на силната LED подсветка на дисплеите. Няма нужда да губите време за калибриране на екрана, тъй като той винаги е готов за обучение дали използвате вътрешния компютър или имате свързани собствени устройства. Повтарящата се подмяна на скъпи лампи също вече не е необходима, тъй като LED подсветката има период на полуразпад от 80 000 часа.
Anti-Glare Etched Glass
Инфрачервената сензорна технология, използвана с гравираното стъкло на дисплея, осигурява гладко и тактилно изживяване при писане както за учители, така и за ученици. Рисуването върху интерактивния сензорен дисплей с 4K тънка рамка е надеждно и ергономично за потребителите и с до 20 точки на докосване множество ученици могат да използват дисплея по всяко време. Специално обработеното стъкло е в състояние да разсейва светлината в класната стая без резки отражения или прекомерни отблясъци, като поддържа дисплея кристално чист и лесно четим.
All-In-One Решение
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е решение всичко в едно, което съчетава най-доброто в хардуера в класната стая със софтуера за обучение. Включени са всички инструменти, които учителят трябва да образова, от интегрирания софтуер MeetingPad до интелигентната писалка. Екранът е проектиран да работи самостоятелно, но наистина оживява, когато се използва в сътрудничество с други устройства като компютри, Mac, лаптопи, смартфони и таблети.
Допълнителен компютър с Windows OPS
Интегрирайте дисплея в съществуваща Windows мрежа, като използвате вашия лаптоп, свързан бързо и удобно с помощта на предните портове за лесен достъп, или като използвате един от специалните OPS компютри със слот. Предлагаме две версии на OPS PC; една висока производителност и още една бюджетна. С помощта на OPS компютър със слот можете да имате вградени OS програми както Android, така и Windows, което означава, че не е необходимо да свързвате външни устройства, независимо от целта.
Най-добрият инструметн за сътрудничество
Учениците могат да се свързват с екрана безжично със своите смартфони или таблети. След това можете да имате неограничен брой студенти, всички да си сътрудничат безжично на един и същ екран по едно и също време, да коментират върху документи, уеб страници или просто обикновен фон. Можете също така да коментирате физически на самия сензорен екран, така че можете да накарате някои ученици да коментират със стилусите, докато други безжично анотират, използвайки своите смартфони.
Бялата дъска на бъдещето
Интегрираният софтуер „MeetingPad“ разполага с най-добрите гъвкави инструменти за срещи/презентации. Привлечете цялото внимание с изчистения и лесен за използване потребителски интерфейс на дисплеите, който лесно може да бъде персонализиран, за да се адаптира към начина, по който работите. Това е бялата дъска на бъдещето, тъй като се заемате с голямо разнообразие от различни задачи. Пуснете презентация на PowerPoint, пишете бележки за последните отчети за продажбите, прегледайте най-новото промоционално видео на компанията и безпроблемно сърфирайте в интернет.
Touch-Screen Монитор
Дисплеят може да се свърже с голямо разнообразие от устройства. Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е оборудван както безжично, така и с кабел, за да се справи с всички тях. Дисплеят има серия от най-често срещаните портове, включително USB и HDMI в задната част на дисплея. Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка може да се свързва с устройства с Android, Apple и Windows.
Без настройка или калибриране
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка не изисква тромава настройка или калибриране, за да работи. За разлика от решенията, базирани на проектор, дисплеят винаги е готов да блесне, когато е необходимо. Само с натискане на бутона за захранване 4K интерактивният сензорен дисплей с тънка рамка може да оживее незабавно и да добави жизненост към вашата среща за секунди благодарение на интегрирания компютър.
Удобни за учителя функцииeю
Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е мечтата на учителя с множество функции, предназначени да бъдат от полза. Един пример е интелигентната писалка, която е отстрани на дисплея, така че писалката да не се загуби. Портовете за лесен достъп в предната част на дисплея означават, че свързването на външни устройства, като техните лаптопи, е много по-лесно. С революционната система за споделяне на файлове учителят може да спести от ценни ресурси като хартия и печат чрез безжично разпространение на уроците с учениците.
Бизнес апликации
Въпреки че интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка може да поддържа голямо разнообразие от файлове и е създаден за съвместна работа, можете да изтеглите различни бизнес приложения чрез магазина на Google Play, което ви дава възможно най-широк избор за работа.

Дисплей с гарантирано качество
Можете да бъдете сигурни, знаейки, че интерактивният сензорен диспле 4K с тънка рамка се предлага с водеща в индустрията 5 годиншна гаранция. Изработен е само от най-добрите компоненти, този дисплей е в състояние да издържи дълго време.

 

Smart Pen Stylus
Smart Pen е нов революционен инструмент за презентация, който е включен в интерактивния сензорен дисплей. Smart Pen ви позволява безжично да управлявате дисплея от всяка точка на стаята. Това позволява на презентатора да не бъде обвързан със страната на екрана и им позволява да представят по-жива презентация, докато се движат напред и назад през слайдове и уеб страници, променят цвета на писалката, запазват анотирани документи и дори навигират през функциите на MeetingPad.
Дисплеят може да се свърже с голямо разнообразие от устройства. Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка е оборудван както безжично, така и с кабел, за да се справи с всички тях. Дисплеят има серия от най-често срещаните портове, включително USB и HDMI в задната част на дисплея. Интерактивният сензорен дисплей с 4K тънка рамка може да се свързва с устройства с Android, Apple и Windows.
Здраво покритие
Интерактивният сензорен дисплей 4K с тънка рамка е създаден да издържи дълго. Със зашеметяващо изработената си кутия и гравирано стъкло, този дисплей е централната част на всеки офис или заседателна зала.

Модерна интерактивна дъска

4K интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи

4K Display

4K Ultra HD дисплеят предоставя невероятно качество на изображението с четири пъти по-висока разделителна способност от Full HD. Оптимизиран за гледане на разстояния както близо, така и далеч, дисплеят позволява на съдържанието ви да заеме централно място за цялата ви визуална комуникация.
4K интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи 2
Представяме ви MEETINGPAD: най-добрият инструмент за колаборации
Съвременният софтуер „MeetingPad“ оживява интерактивния сензорен дисплей с 4K тънка рамка. Анотирайте върху офис документи, PDF файлове, изображения и видеоклипове с помощта на вътрешната система на Android, можете дори да коментирате на дисплея на външен вход, като лаптоп. Безжично отразявайте и споделяйте файлове между вашите устройства и екрана, без да се изисква допълнителен хардуер. Всички безжични функции са съвместими с устройства с Android, Apple и Windows и дори ви позволяват да коментирате и контролирате екрана от вашето устройство. Няма такси за абонамент или лиценз за този забележителен софтуер.
Multi-Device Wireless Mirroring
Безжично прожектирайте дисплеите на до четири смартфона, таблети, лаптопи, персонални компютри или Mac устройства. С помощта на мобилни устройства можете да отразявате дисплея в двете посоки и дори да поемете контрола върху сензорния екран. Комуникацията чрез 5GHz позволява бърза реакция, без нужда от външни проводници или предаватели.
Лесно споделяне на файлове
След като вашето устройство е свързано, можете бързо и лесно да споделяте документи, видеоклипове, изображения и аудио файлове, съхранени на вашия смартфон, таблет, лаптоп или компютър, директно на сензорния екран. Можете също да споделяте файлове от сензорния екран на вашето устройство по имейл или като сканирате QR код с мобилния си телефон или таблет.
Smart Pen Stylus
Включени са две стилни интерактивни „Smart Pens“. Тези специални стилуси ви позволяват да управлявате дисплея безжично от всяка точка на стаята. Можете да промените цвета на инструмента за писалка, да запазите анотирани документи, да навигирате през презентация или уебсайт на PowerPoint и да се върнете към началния екран на „MeetingPad“.

Спецификация

Content missing