Тъч дисплеи за рафтове в магазини

СЕНСОРНИ ДИСПЛЕИ HELF EDGE
23 “(Други размери, налични при заявка)
In Cell PCAP Touch
С едно просто надграждане на мрежата тези дисплеи могат да бъдат актуализирани и управлявани дистанционно чрез специален онлайн CMS портал.
IPS Панел
Проектирани за ярко осветени търговски площи, високата яркост на тези дисплеи означава, че съдържанието наистина се откроява. Освен това комерсиалният IPS панел гарантира точно качество на изображението при ултра широк ъгъл на гледане във всяка посока, без спад в точността на цветовете.
Налични софтуерни пакети

Без значение колко напреднали са вашите изисквания, ние можем да предоставим специализирани софтуерни пакети при поискване, за да ви помогнем да оживите вашата визия. Те включват възможността за синхронизиране на съдържанието със съществуващите складови системи.

Описание

Революционизирайте рафтовете в Вашият магазин
Отключете нови възможности: използвайте привличаща вниманието анимация за маркетинг в магазина и публикувайте дистанционно динамични стратегии за ценообразуване. Използвайте тези ултрашироко разтегнати дисплеи, за да създадете впечатляващи стелажи.

Синхронизиране на няколко дисплея
Функцията за синхронизиране на няколко екрана ви позволява да поставите няколко дисплея един до друг и да пускате безпроблемно привличащо вниманието съдържание в целия промоционален край.

Тъч дисплеи за рафтове в магазини
Опростено заграждение
Проектирани да увеличат максимално въздействието на съдържанието, тези дисплеи се отличават с елегантен, тесен панел. Това е особено важно при поставяне на няколко екрана заедно. Компактният дизайн също допринася за естетиката и намалява напрежението върху ръбовете на рафтовете.
Ясна HD резолюция
За разлика от DV-LED дисплеите с ръбове, това решение използва LCD панел с висока разделителна способност, за да осигури ясно изображение. Това е от съществено значение за фино детайлно съдържание, като етикети с малки надписи и QR кодове, както и за постигане на най-добри резултати при показване на видео
Покритие против отблясъци
Дисплеите с ръбове на рафтовете трябва да се конкурират с яркото осветление и да бъдат монтирани под наклонени нагоре ъгли, което може да затрудни четенето на малкия текст върху етикетите с цените. За да се борят с това, тези дисплеи разполагат със специално покритие против отблясъци, което разсейва отраженията, без да намалява яркостта.
Безплатно надграждане на мрежата
Тези дисплеи се предлагат с безплатна надстройка за отключване на мрежовата CMS функционалност. Вграденият медиен плейър на Android също ви позволява лесно да актуализирате екрана чрез USB plug and play или чрез софтуер на трети страни, ако е необходимо.
Тъч дисплеи за рафтове в магазини

Множество медийни зони

Тъч дисплеи за рафтове в магазини 1

Content missing

Също може да ви хареса…