Професионален LED дисплей за закрити помeщения

Индивидуално решение „всичко в едно“ за създаване на безпроблемни дисплейни инсталации за трансформиране на всяко вътрешно пространство.

  • Модулен дизайн
  • Лесна инсталация и поддръжка
  • Ултра високо съотношение на контраст
  • 550cd/m2 – Висока яркост
  • Ултра-тих режим на работа
  • Цялостен контрол на качеството

Описание

Професионален вътрешен LED дисплей
Пълно пакетно решение
Този пакет "всичко в едно" съдържа всичко необходимо, за да може вашият дисплей да работи, включително LED модули и монтажната скоба. За по-големи DV-LED видео стени може да се направи и алуминиев ръб на екрана по поръчка, защитавайки дисплея и подобрявайки цялостната естетика.
Професионален вътрешен LED дисплей 3
Завладяващо качество на изображението
Най-съвременната SMD Direct View LED технология и ултрависокото съотношение на контрастта 6500:1 гарантират, че тези видео стени предоставят зашеметяващо качество на изображението. Насладете се на живи цветове, истинско черно и кристална чистота на този феноменален вид дисплей. Освен това, усъвършенстваната технология за обработка на видео гарантира, че цветовете винаги са точни и реалистични без никакво изкривяване.
Професионален вътрешен LED дисплей
Лесна инсталация и поддръжка
Благодарение на олекотеният дизайн, магнитните модули, позициониращите щифтове и простата структура на шкафа, тези дисплеи са невероятно лесни за инсталацията. След инсталацията те могат да се обслужват от предната част на дисплея чрез бързо и ефективно премахване на DV-LED модулите за максимална лесна поддръжка.

Управление на проекти от край до край

Тъй като всеки LED проект с Direct View е уникален, всеки от тях идва със свои собствени предизвикателства. Ние сме тук, за да ви съветваме и подкрепяме във всяка стъпка от пътя. От проектиране на дисплеи по поръчка до осигуряване на безпроблемна инсталация и дори осигуряване на поддръжка, ние можем да предоставим пълно управление на проекти от край до край, където е необходимо.
Професионален вътрешен LED дисплей 6
Пълен контрол на качеството
От производството до монтажа, тези видеостени преминават през множество кръгове на строг контрол на качеството, за да гарантират дълготрайна надеждност. В допълнение, калибрирането на качеството гарантира постоянно качество на изображението на целия дисплей.
Професионален вътрешен LED дисплей 7
Модулни видео стени
Благодарение на модулния си дизайн, тези универсални дисплеи не са ограничени от стандартните съотношения на страните. Уникалният размер на корпуса осигурява изключителна гъвкавост, като гарантира, че е възможно съотношение на страните 16:9.
Гарантирано качество от Великобритания
Професионален вътрешен LED дисплей 0

Спецификация

Технически спецификации

Content missing

Също може да ви хареса…