Електронни етикети за рафтове в магазини

 

 • Интелигентно решение All-in-one
 • Технология за електронна хартия
 • 5-годишна батерия с едно зареждане
 • Бързи автоматични актуализации на цените
 • Синхронизирайте със съществуващите системи
 • Широка гама от размери
 • Подходяща за всяка среда
 • Ултраширок ъгъл на видимост
 • Интегриран NFC
 • Облачна система за наблюдение
 • Система за предотвратяване на кражби
 • Многоцветен LED индикатор

Описание

 

Какво представляват електронните етикети за рафтове (ESL)?

Електронните системи за етикети на рафтовете се използват за показване и автоматично актуализиране на цените на продуктите, показани на рафтовете. Те обикновено се състоят от три компонента:

 1. Софтуер за управление на етикети
 2. Комуникационни контролери
 3. Дисплейни модули за електронна хартия
 4. Софтуерът за управление на етикети предоставя интуитивен начин за потребителите лесно да управляват информацията за цените и наличността за всеки продукт в цялата им мрежа от магазини. След това тази информация се изпраща до комуникационния контролер чрез Wi-Fi, преди да бъде предадена към модулите за дисплей на електронна хартия чрез частен 2.G Wi-Fi сигнал за максимална сигурност при прехвърляне на данни. Актуализациите се разпространяват автоматично в магазина незабавно.
all see електронни етикети

 

Ползи

 • Подобрете лекотата и ефективността на управлението на цените
 • Намалете разходите за труд и спестете човешки ресурси за по-важни задачи
 • Помогнете на планетата чрез намаляване на отпадъците от хартия и храна
 • Оптимизирайте оформлението на магазина въз основа на реални данни
 • Незабавно доставяйте ограничени във времето промоции и динамични промени в цените във всеки магазин
 • Намалете времето за обработка на онлайн поръчки
 • Подобрете изживяването на клиентите при пазаруване в магазина
all see електронни етикети.jpg 1
Широка гама от решения
От супермаркети до магазини за дрехи до столови и всичко между тях, тези дисплеи се предлагат в широка гама от форми и размери, за да отговарят на всеки индустриален сектор. Има дори водоустойчива версия с IP67 за приложения като магазини за морски дарове и устойчива на замръзване версия, която може да работи при температури до -25oC за използване във фризери.
Tri-Colour E-Paper Дисплей
Използвайки технологията за електронна хартия, тези издръжливи дисплеи имат ултра широк зрителен ъгъл и изключително ниска консумация на енергия. Освен това, с наличните три цветови опции за съдържание (черно/бяло/жълто или черно/бяло/червено), можете да добавите привлекателен цвят към етикетите на вашите рафтове.
5-годишна батерия с едно зареждане
Благодарение на изключително дългия живот на батерията и автоматичното разпределение на мощността, тези дисплеи могат да се използват 24/7 до 5 години с едно зареждане (на база 4 актуализации на ден).
Здрава кутия
Тези дисплеи са предназначени за търговска употреба в обществени места и външният корпус не е изключение, изработен от здрава износоустойчива пластмаса. Това също се предлага в гама от персонализирани цветове, които да съответстват на вашата марка.
Многоцветна LED светлина
С възможност за мигане в 7 различни цвята, вградената LED светлина помага на персонала да се ориентира бързо до определени места на ESL, като например при избор на продукти за изпълнение на онлайн поръчки или при идентифициране на артикули, които не са на склад.
Инсталация против краж
За максимална сигурност срещу потенциална кражба е необходим специализиран инструмент за премахване на ESL от рафтовете.
all see електронни етикети за рафтове в магазини 04
Автоматични актуализации на цению
Автоматично актуализирайте цените на цялата си продуктова гама в цяла мрежа от магазини от едно централизирано място, като ви помага да спестите разходи за ръчен труд и гарантирате пълна точност на цените
Бърза скорост на актуализиране
С невероятна скорост на обновяване до 18 000 ESL на час, актуализациите на цените могат да бъдат въведени бързо. Това позволява много по-динамични стратегии за ценообразуване и промоции, намалявайки разхищаването на храна и гарантирайки, че можете да реагирате бързо на промените на конкурента/пазара.
Интегрирайте се със съществуващи системи
Системата ESL може да бъде безпроблемно интегрирана със съществуващите системи за управление на запасите чрез API за минимално нарушаване на вашата цифрова инфраструктура.
Множество страници
Всеки дисплей може да има до 7 различни страници, което ви дава гъвкавостта да показвате повече от просто цена. Например, избирайте между показване на стандартни цени, промоции, съобщения за изчерпване на наличността, интерактивни QR кодове, инвентаризация в реално време, състояние на поръчката и др. След това служителите могат лесно да превключват между тези страници с помощта на PDA устройства.
Интегриран NFC
Благодарение на интегрираната NFC функционалност, както персоналът, така и клиентите могат да взаимодействат с ESL, използвайки смартфони и PDA устройства.
Налично PDA приложение
Тъй като системата е съвместима с всички основни марки PDA, персоналът може лесно да използва тези устройства за изпълнение на функции като обвързване/развързване на ESL с продукти, превключване на страници на ESL дисплея и други.
Точно намиране на местоположение
Определете точно къде се намира всеки ESL етикет с 95% точност, за да подпомогнете продуктовата навигация както на персонала, така и на клиентите, което ви позволява да увеличите ефективността на избора на продукти за онлайн поръчки и да подобрите изживяването на клиентите чрез подобряване на търсенето на път.
Облачна система за наблюдение
Непрекъснатото отчитане на данни позволява на потребителите да подобрят ефективността на работата и да наблюдават производителността на устройството, както и да получават сигнали в реално време, когато бъдат открити аномалии, за да елиминират грешките при ценообразуването.
Оver-the-Air Firmware Updates
Системата може да се актуализира дистанционно, без да е необходимо физическо изтегляне, което означава, че могат да се добавят нови софтуерни функции и бързо да се коригират грешки.

Аксесоари

Различни опции за фиксиране, като...

 • Стойка
 • Тролей
 • Скоба
 • Ice stick
 • Стенна скоба
 • Висящ
Устойчива на удари защитна обвивка. Предпазва ESL дисплеите от потенциални повреди
Крайна капачка - Монтира се към краищата на релсата, за да предпази клиентите чрез покриване на остри ръбове
Наколнена шинаЗа оптимален ъгъл на гледане
ESL driver - Специализиран инструмент, използван за премахване на ESL модули от рафтовете
all see електронни етикети за рафтове в магазини 0
all see електронни етикети за рафтове в магазини 02
all see електронни етикети за рафтове в магазини 02
all see електронни етикети за рафтове в магазини 04

Маркетинг в магазина

Промоционални карти

Персонализирани, издръжливи пластмасови карти, които могат да бъдат прикрепени към ESL модули, за да привлекат вниманието към определени продукти и промоции

all see електронни етикети за рафтове в магазини 1
all see електронни етикети за рафтове в магазини 1
all see електронни етикети за рафтове в магазини 1
all see електронни етикети за рафтове в магазини 1

Content missing

Също може да ви хареса…