Професионален LED дисплей за външна употреба

Външни решения с директен изглед.

Предлага се във варанти с пиксели P6 и P10 (други модели са налични при заявка)

  • SMD LED технология
  • Модулен дизайн
  • Безпроблемнно изграждане на видео стена
  • Ултра високо съотношение на контраст
  • Лек дизайн
  • Корпус с IP рейтинг
  • Изключителна висока яркост
  • Допълнителен сензор за околна светлина
  • 3 години гаранция

Описание

Лесна инсталация и поддръжка
Благодарение на олекотеният дизайн, магнитните модули, позициониращите щифтове и простата структура на корпуса, тези дисплеи са невероятно лесни за инсталация. След инсталирането те могат да се обслужват от предната част на дисплея чрез бързо и ефективно премахване на LED модулите за максимално лесна поддръжка.
Устойчив на атмосферни влияния
Проектирани да издържат на елементите, тези дисплеи са подходящи за всякакви метеорологични условия благодарение на здравите си алуминиеви шкафове и външната обвивка с клас IP65.
Професионален LED дисплей за външна употреба 5
Професионален LED дисплей за външна употреба

Завладяващо качество на изображението

Най-съвременната SMD Direct View LED технология и ултрависокото съотношение на контраст 6000:1 гарантират, че тези видео стени предоставят зашеметяващо качество на изображението. Насладете се на живи цветове, истинско черно и кристална чистота на този феноменален вид дисплей. Освен това, усъвършенстваната технология за обработка на видео гарантира, че цветовете са точни и реалистични без никакво изкривяване.
Професионален LED дисплей за външна употреба

6000 cd/m² ултра-висока яркост

С ултра-висока яркост от 6000 cd/m², тези дисплеи гарантират изключителна видимост дори при пряка слънчева светлина. Освен това, опционалният сензор за околна светлина гарантира, че яркостта винаги е настроена на оптимално ниво – идеално за дисплеи с лице към пътя, където яркостта трябва да варира в зависимост от времето на деня.
Професионален LED дисплей за външна употреба 2

Управление на проекти от край до край

Тъй като всеки LED проект с Direct View е уникален, всеки от тях идва със свои собствени предизвикателства. Ние сме тук, за да ви съветваме и подкрепяме във всяка стъпка от пътя. От проектиране на дисплеи по поръчка до осигуряване на безпроблемна инсталация и дори осигуряване на поддръжка, ние можем да предоставим пълно управление на проекти от край до край, където е необходимо.
Професионален LED дисплей за външна употреба 3

Пълен контрол на качеството

От производството до монтажа, тези дисплеи преминават през множество кръгове на строг контрол на качеството, за да гарантират дълготрайна надеждност. В допълнение, калибрирането на качеството гарантира постоянно качество на изображението на целия дисплей.

Технически спецификации

Content missing

Също може да ви хареса…