Проектор Epson EH-TW9400W

Epson EH-TW9400W – 4K PRO-UHD1 безжичен проектор. С възможности за HDR, 4K WiHD трансмитер, моторизирани оптични елементи и 3LCD технология.

Описание

Проектор Epson EH-TW9400W

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Трансформирайте ежедневието си, независимо дали гледате любимия си спорт, класически филм, цифрова телевизия, или пък играете на нова игра. Можете да привлечете вниманието на всички с внушителния 300-инчов дисплей и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD – предоставя невероятно 4K UHD изживяване с усъвършенствана технология с изместване на пикселите и подобряване на разделителната способност1.

Epson 4K PRO-UHD не е просто спецификация за разделителна способност, а всъщност обхваща всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително интензитет на бялата и цветна светлина, контраст, HDR10, обработване на цветовете, както и възможността за приемане, обработка и прожектиране на 4K съдържание.

Висок динамичен обхват

Високият динамичен обхват предлага съвършено кино изживяване, като увеличава коефициента на контрастност и диапазона между най-тъмните и най-светлите зони на екрана. Това дава по-голяма дълбочина и позволява да виждате невероятна, невиждана преди детайлност. Но това не е всичко. Цветовете са по-богати и картината става едновременно по-естествена и по-наситена – и в края на краищата – по-завладяваща. Благодарение на поддръжката за HDR можете да се възползвате от най-новото HDR съдържание.

Висок интензитет на цветна светлина

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

3LCD технология – без „ефект на дъгата“

Избегнете „ефекта на дъгата“ с проекторите на Epson, които използват три отделни LCD чипа, за да прожектират червена, зелена и синя светлина.

За разлика от тях проекторите с DLP технология с 1 чип използват въртящо се колело, за да прожектират цветовете последователно. Вместо ясни контури, някои зрители могат да изпитат „ефект на дъгата“ – разсейващи и неестествени цветни ивици.

Ултраширока цветова палитра

Ултраширока цветова палитра увеличава диапазона на реалистичните цветове, а високият коефициент на контрастност предоставя дълбоки оттенъци на черното за изразени детайли в сенките.

По-гладко пресъздаване на бързо движение

Дори при екшън сцени с най-бързи движения интерполацията на кадрите и подобряването на детайлите гарантират ясна и гладка картина. Технологията за интерполация на кадрите добавя нови кадри между вече съществуващите и така помага за по-малко размазване при бързодвижещи се сцени. Резултатът е, че размазването е по-малко, а движението изглежда много по-гладко и ясно.

Гъвкаво позициониране и функции за едно истинско кино изживяване у дома

Търсите гъвкавост при монтиране? Нашето е бързо и просто благодарение на първокласен коефициент на оптично увеличение и възможност за отместване на обектива: до ± 96,3% по вертикалната и до ± 47,1% по хоризонталната ос. Освен това моторизираните функции за увеличение, фокусиране и отместване на обектива могат да съхраняват до 10 различни положения, което Ви позволява лесно да превключвате между различни пропорции на картината само с едно натискане на бутон. Висококачественото оптично увеличение позволява да използвате по-къси кабели и да намалите смущенията на сигнала до минимум. Освен това този проектор може да се калибрира за професионални ISF стандарти за по-добро управление.

Технология 3LCD
Резолюция 4K-enhanced HD px
Яркост (Режим с висока яркост) 2600 lm
Контраст 1200000:1
Формат 16:9
Диагонал на картината 50-300 “
Прожекционно съотношение 1.35 – 2.84:1
Зум и фокус Моторизиран зум 2.1, моторизиран фокус
Движение на обектива Моторизирано – вертикално ± 96,3 %, хоризонтално ± 47,1 %
Източник на светлина 250 W
Живот на изт. на светлина (Макс. яркост) 3500 ч
Живот на изт. на светлина (Еко режим) 5000 ч
Ниво на шум (стандартен режим) 24 dB
Ниво на шум (Еко режим) 20 dB
Входове HDMIx4, VGA, USB Ax1
Изходи 12 volt trigger, HDMI
Контролни интерфейси RS232, USB Mini-B, LAN
Предназначение Специализирано домашно кино
Особености Моторизиран зум, Моторизиран фокус, Хоризонтално движение на обектива, Вертикално движение на обектива, WiFi
Стандартни аксесоари Дистанционно с батерии, Ръководсто за бърз старт, Full HD трансмитер, Захранващ кабел
Опции Въздушен филтър
Габаритни размери 520‎ x 450 x 193 мм
Тегло 11.200 кг
Цвят Бял
Гаранция на светлинния източник 36 м. или 3000 часа
Гаранция на проектора 24 м.

Допълнителна информация

Размер

Content missing

Също може да ви хареса…