Проектор Epson EH-TW9400

Проектор Epson с 3LCD, 4K-enhanced, резолюция: Full HD (1920×1080), 16:9, HV движение на обективa.

Описание

Проектор Epson EH-TW9400

Насладете се на изживяването на голям екран с достъп до най-новото 4K съдържание с този достъпен проектор за домашно кино, който включва невероятно висок коефициент на контрастност, и всичко това със страхотни възможности за свързване и лесна настройка.

Размерът има значение

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Трансформирайте ежедневието си, независимо дали гледате любимия си спорт, класически филм, цифрова телевизия, или пък играете на нова игра. Можете да привлечете вниманието на всички с внушителния 300-инчов дисплей и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD – предоставя невероятно 4K UHD изживяване с усъвършенствана технология с изместване на пикселите и подобряване на разделителната способност1.

Epson 4K PRO-UHD не е просто спецификация за разделителна способност, а всъщност обхваща всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително интензитет на бялата и цветна светлина, контраст, HDR10, обработване на цветовете, както и възможността за приемане, обработка и прожектиране на 4K съдържание.

Висок динамичен обхват

Високият динамичен обхват предлага съвършено кино изживяване, като увеличава коефициента на контрастност и диапазона между най-тъмните и най-светлите зони на екрана. Това дава по-голяма дълбочина и позволява да виждате невероятна, невиждана преди детайлност. Но това не е всичко. Цветовете са по-богати и картината става едновременно по-естествена и по-наситена – и в края на краищата – по-завладяваща. Благодарение на поддръжката за HDR можете да се възползвате от най-новото HDR съдържание.

Висок интензитет на цветна светлина

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

3LCD технология – без „ефект на дъгата“

Избегнете „ефекта на дъгата“ с проекторите на Epson, които използват три отделни LCD чипа, за да прожектират червена, зелена и синя светлина.

За разлика от тях проекторите с DLP технология с 1 чип използват въртящо се колело, за да прожектират цветовете последователно. Вместо ясни контури, някои зрители могат да изпитат „ефект на дъгата“ – разсейващи и неестествени цветни ивици.

Ултраширока цветова палитра

Ултраширока цветова палитра увеличава диапазона на реалистичните цветове, а високият коефициент на контрастност предоставя дълбоки оттенъци на черното за изразени детайли в сенките.

Key Features

  • 4K PRO-UHD1 за отчетлива и ясна картина: Подобряване до 4K, поддръжка на Full HD, UHD BD и HDR
  • Гладко и бързо движение: Интерполация на кадрите и подобряване на детайлите
  • Гледайте по един филм всеки ден в продължение на 7 години2: 5 000 часа експлоатационен живот на лампата в еко режим
  • Напълно моторизирани оптични елементи: Моторизирано увеличение, фокусиране и отместване на обектива
  • Голямо отместване на обектива: ±96,3% по вертикала и ±47,1% по хоризонтала

Допълнителна информация

Размер

Content missing