Проектор Epson EH-TW750

Epson EH-TW750 Full HD проектор с 3 400 лумена и вграден Miracast. Подходящ за домашно кино.

Описание

Проектор Epson EH-TW750

Потопете се в атмосферата на любимите си филми с този Full HD проектор. Той е лесен за пренасяне и настройката му е бърза, така че може да се отпуснете и насладите на екрана му с яркост от 3 400 лумена. Проекторът предлага чудесна стойност за цената си и включва гама от важни функции и дълъг живот на лампата, като така гарантира до 18 години забавление¹.
Проектор Epson EH-TW750

Удоволствието от големия екран

Почувствайте се потопени в атмосферата на любимите си филми и игри с този Full HD 1080p проектор, който може да постигне внушителен екран от 300 инча. Вдъхнете живот на екрана – 3LCD технологията прави екрана до три пъти по-ярък в сравнение с конкурентни продукти². Коефициентът на контрастност 16 000:1 гарантира изразителни сенки и дълбочина на черните тонове.
Проектор Epson EH-TW750

Развлечения за години

Търсите дълготрайно, безпроблемно и достъпно решение, за гледате любимите си филми? Благодарение на лампата с дълъг живот на този модел можете да гледате по 1 филм всеки ден в продължение на до 18 години¹.
Проектор Epson EH-TW750

Лесен за настройка

Смятаме, че домашният проектор не бива да е по-сложен за използване от телевизор. Ето защо този проектор е безпроблемен и бърз за настройка с функции като трапецовидна корекция за бързо позициониране на картината. Достъпът до Вашето забавление е лесен благодарение на два HDMI входа (включително един MHL) за свързване на DVD плейъри, конзоли за игра и още. С приложението iProjection и вградено Miracast е лесно да проектирате директно от смарт устройство.
Проектор Epson EH-TW750

По-ярка и наситена прожекция

Седнете, отпуснете се и се насладете на красотата на нашите проектирани екрани. Нашите проектори включват гама от високотехнологични функции, които работят безпроблемно във фонов режим, за да ви предоставят неповторими изображения.
Проектор Epson EH-TW750

До три пъти по-ярки цветове с проекторите на Epson²

Дори в ярки помещения този мощен, но достъпен Full HD 1080p проектор предоставя изключително ярка картина с наситени цветове и ясни детайли. Всичко става благодарение на технологията 3LCD, при която бяла и цветна светлина се излъчват с еднакво висок интензитет от 3 400 лумена.
Проектор Epson EH-TW750

Без ефект на дъгата

3LCD технологията на Epson предоставя ясно изображение, което няма да има ефект на дъгата, който може да засегне някои DLP проектори с 1 чип.

Key Features

  • Насладете се на изживяването на големия екран: Увеличете максимално размера на екрана за любимите си филми, игри и спортни събития у дома.
  • Лесна настройка: Трапецовидна корекция, вграден Miracast и приложение iProjection
  • Дълготрайно решение: 18 години¹ забавление
  • Достъпно, високотехнологично устройство: Насладете се на този Full HD 1080p проектор
  • Впечатляващ, ярък екран: Еднакво висок интензитет на бялата и цветната светлина от 3 400 лумена

 

Content missing