Проектор Epson EH-TW7400

Epson EH-TW7400 – 4K PRO-UHD1 проектор. С възможности за HDR и 3LCD технология. Подходящ за домашно кино.

 

Описание

Проектор Epson EH-TW7400

Насладете се на изживяването на голям екран с достъп до най-новото 4K съдържание с този достъпен проектор за домашно кино, който включва невероятно висок коефициент на контрастност, и всичко това със страхотни възможности за свързване и лесна настройка.

Размерът има значение

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Трансформирайте ежедневието си, независимо дали гледате любимия си спорт, класически филм, цифрова телевизия, или пък играете на нова игра. Можете да привлечете вниманието на всички с внушителния 300-инчов дисплей и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD – предоставя невероятно 4K UHD изживяване с усъвършенствана технология с изместване на пикселите и подобряване на разделителната способност1.

Epson 4K PRO-UHD не е просто спецификация за разделителна способност, а всъщност обхваща всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително интензитет на бялата и цветна светлина, контраст, HDR10, обработване на цветовете, както и възможността за приемане, обработка и прожектиране на 4K съдържание.

Висок динамичен обхват

Високият динамичен обхват предлага съвършено кино изживяване, като увеличава коефициента на контрастност и диапазона между най-тъмните и най-светлите зони на екрана. Това дава по-голяма дълбочина и позволява да виждате невероятна, невиждана преди детайлност. Но това не е всичко. Цветовете са по-богати и картината става едновременно по-естествена и по-наситена – и в края на краищата – по-завладяваща. Благодарение на поддръжката за HDR можете да се възползвате от най-новото HDR съдържание.

Висок интензитет на цветна светлина

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

3LCD технология – без „ефект на дъгата“

Избегнете „ефекта на дъгата“ с проекторите на Epson, които използват три отделни LCD чипа, за да прожектират червена, зелена и синя светлина.

За разлика от тях проекторите с DLP технология с 1 чип използват въртящо се колело, за да прожектират цветовете последователно. Вместо ясни контури, някои зрители могат да изпитат „ефект на дъгата“ – разсейващи и неестествени цветни ивици.

Ултраширока цветова палитра

Ултраширока цветова палитра увеличава диапазона на реалистичните цветове, а високият коефициент на контрастност предоставя дълбоки оттенъци на черното за изразени детайли в сенките.

По-гладко пресъздаване на бързо движение

Дори при екшън сцени с най-бързи движения интерполацията на кадрите и подобряването на детайлите гарантират ясна и гладка картина. Технологията за интерполация на кадрите добавя нови кадри между вече съществуващите и така помага за по-малко размазване при бързодвижещи се сцени. Резултатът е, че размазването е по-малко, а движението изглежда много по-гладко и ясно.

Гъвкаво позициониране и функции за едно истинско кино изживяване у дома

Търсите гъвкавост при монтиране? Нашето е бързо и просто благодарение на първокласен коефициент на оптично увеличение и възможност за отместване на обектива: до ± 96,3% по вертикалната и до ± 47,1% по хоризонталната ос. Освен това моторизираните функции за увеличение, фокусиране и отместване на обектива могат да съхраняват до 10 различни положения, което Ви позволява лесно да превключвате между различни пропорции на картината само с едно натискане на бутон. Висококачественото оптично увеличение позволява да използвате по-къси кабели и да намалите смущенията на сигнала до минимум. Освен това този проектор може да се калибрира за професионални ISF стандарти за по-добро управление.

Насладете се на до седем години забавление2

С до 5 000 часа живот на лампите2 можете да гледате филм всеки ден през следващите седем години, без да се налага да ги сменяте. Проекторите на Epson са известни със своята надеждност, така че няма нужда да се притеснявате, че ще изпуснете и минута от любимия си филм, игра или програма.

  1. Усъвършенстваната 4K технология измества всеки пиксел диагонално за двойна Full HD разделителна способност. Разделителната способност в 3D режим е Full HD.
  2. Базирано на гледане на средно 1 час и 45 минути филми всеки ден, когато лампата е в икономичен режим.

Key Features

  • 4K PRO-UHD1 за отчетлива и ясна картина: Подобряване до 4K, поддръжка на Full HD, UHD BD и HDR
  • Гладко и бързо движение: Интерполация на кадрите и подобряване на детайлите
  • Гледайте по един филм всеки ден в продължение на 7 години2: 5 000 часа експлоатационен живот на лампата в еко режим
  • Напълно моторизирани оптични елементи: Моторизирано увеличение, фокусиране и отместване на обектива
  • Голямо отместване на обектива: ±96,3% по вертикала и ±47,1% по хоризонтала

Допълнителна информация

Размер

Content missing

Също може да ви хареса…