Проектор Epson EH-LS300B

Проектор Epson EH-LS300B –  Ултракъсофокусният Full HD телевизор с лазерно проектиране Epson е с елегантен дизайн, с Android TV и звук от YAMAHA. Подходящ за домашно кино.

Описание

Проектор Epson EH-LS300B

Проектор Epson EH-LS300B

Открийте възможностите за още по-страхотни и вълнуващи забавления с домашното кино, като същевременно запазите стила в дома си, без голям черен екран, който непрестанно стои на стената. Ултракъсофокусният Full HD телевизор с лазерно проектиране Epson е с елегантен дизайн, с Android TV и звук от YAMAHA и е създаден за прожектиране с размери до 120 инча с технология 3LCD, висок коефициент на контрастност и ясна картина.

Усещането на големия екранБлагодарение на високата яркост от 3 600 лумена и невероятния коефициент на контрастност от 2 500 000:1 проекторът излъчва реалистично съдържание и сенки с ясни детайли. Технологията 3LCD от Epson означава, че проекторите излъчват до 3 пъти по-ярки цветове, отколкото сравними едночипови DLP проектори³.

 

Key Features

  • Смарт телевизор Full HD с лазерно прожектиране: Увеличете максимално размера на екрана за любимите си филми, игри и спортни събития у дома
  • Интелигентно забавление: Част от гамата EpiqVision Ultra с Android TV и звук от YAMAHA
  • Дълготрайно решение: Насладете се на до 10 години забавление²
  • Достъпно и високотехнологично устройство: Дисплей близо до прожектирано изображение, до 120 инча
  • Внушителен и ярък екран: Еднакво висок интензитет от 3 600 лумена на бялата и цветната светлина

Допълнителна информация

Размер

Content missing