Проектор Epson EH‑TW7100

Проектор Epson EH‑TW7100 с 4K PRO-UHD1. Връзки – USB 2.0, тип А (2x), USB 2.0, тип Mini-B, HDMI вход (2x), Аудио изход за стерео минижак, Bluetooth. Подходящ за домашно кино.

Описание

Проектор Epson EH‑TW7100 4K PRO-UHD1

Получете авангардни, най-високи характеристики на достъпна цена с този 4K PRO-UHD1 проектор. С екран, който достига до 500 инча, можете да се насладите на най-новото 4K съдържание, с превъзходно качество на изображението и високо контрастно съотношение. Оформянето на картината е безпроблемно с помощта на отместване на обектива, оптично увеличение и трапецовидна корекция. Лесен е за настройка, поточно предаване на съдържание и за получаване на звук с вградени високоговорители или Bluetooth.

Пълната картина

Насладете се на ярки, живи цветове с този достъпен 4K PRO-UHD1 проектор. Той предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина от 3 000 лумена с висока яркост и интензивни цветове. Високото контрастно съотношение от 100 000: 1 предоставя дълбоки черни тонове и ясно очертани сенки, а интерполацията на рамката дава по-резки бързодвижещи се изображения.

Удоволствието от големия екран

Потопете се в своите домашни забавления с увлекателното усещане на големия екран Този проектор може да създаде картината с размер до 500 инча, да възпроизвежда 2D и 3D съдържание и също така има технология за намаляване на шума. Отместване на обектива, мащабиране и трапецовидна корекция гарантират, че картината е точно там, където искате.

Лесно поточно предаване на съдържание

Включвате и пускате 4K1 съдържание, като просто съедините устройство за поточно излъчване към гърба на проектора, така че той да е готов за пускане във всеки момент. Можете също да показвате 4K1 съдържание от игрова конзола, цифрова приставка, Blu-ray плейър, таблет или друго устройство през двата HDMI порта. Свържете се безжично с Вашия звук чрез поддържания от SCMS-T Bluetooth.

Наслаждавайте се на до 7 години2 филми

Гледайте по един филм на големия екран всеки ден през следващите 7 години2 благодарение на изключително дългия експлоатационен живот на лампата, с минимална нужда от поддръжка. Проекторите на Epson са известни със своята надеждност, така че няма нужда да се притеснявате, че ще изпуснете и минута от любимия си филм, игра или програма.

Отвъд разделителната способност

При 4K PRO-UHD1 проекторите на Epson получавате холистичен подход към възпроизвеждането на образите – над възможностите за приемане, обработване и прожектиране на 4K1 съдържание. Чудесната картина е резултат от съчетанието на технологиите, включващи еднаква яркост на цветно и бяло, 3LCD технология, управление на контраста, HDR10 и цветова обработка.

По-ярка и наситена прожекция

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. 3LCD технологията, използвана в проекторите на Epson, дава еднакво ярка бяла и цветна светлина (CLO), така че да можете да се насладите на жива и естествена картина.

Иновации, които имат значение

Проекторите на Epson дават значително по-висока яркост на цветовете от едночиповите DLP проектори, благодарение на 3LCD технологията. По този начин проекторите на Epson предлагат до 3 пъти по-ярки цветове3, което дава по-жива и цветна картина.

Картина без трептене

Едночиповите и LED проекторите са уязвими от така наречения „ефект на дъгата“, който описва как някои хора виждат пречещо трептене при изображения, които се движат бързо. За да осигуряват гладки изображения, проекторите на Epson използват 3LCD технология, което означава, че никога не се получава „ефект на дъгата“.

Key Features

  • 4K PRO-UHD1 за детайлни и ясни изображения: Гледайте заснето в 4K съдържание и не заснето в 4K съдържание с повишено качество.
  • Лесна настройка и достъп до съдържанието: Поточно предавайте съдържанието с включване на устройства в някой от двата HDMI порта.
  • Високо качество и достъпност: Гъвкави функции, които осигуряват 4K изживяване на достъпна цена
  • Завладяващо изживяване на-голям екран: Получете най-доброто от филмите, спортните предавания и игрите
  • Гледайте по един филм всеки ден за седем години2: 5 000 часа експлоатационен живот на лампата в еко режим
EH-TW7100 with HC lamp warranty

 

Технически параметри

Функциите и спецификациите на продукта подлежат на промяна без предизвестие.

Ако проекторът е окачен на таван или стенна конзола и е монтиран в среда с много дим от масла или на места с летливи масла или химикали, места, където се използва много дим или мехурчета за определени събития, или на места, където често се горят ароматични масла, това може да направи определени части от нашите продукти податливи на разграждане на материалите, които с времето могат да се счупят и да причинят падане на проектора от тавана.

 

Допълнителна информация

Размер

Content missing