Проектор Epson EH‑LS500W 4K PRO-UHD

Проектор Еpson EH‑LS500W 4K PRO-UHD лазерен ултракъсофокусен проектор. Подходящ за домашно кино.

Описание

Открийте възможностите за по-големи и вълнуващи забавления с домашното кино, като същевременно запазите стила в дома си, без голям черен екран, който непрестанно стои на стената. EH-LS500W се отличава с дискретния си дизайн, качеството на картината и способността да прожектира от малко разстояние до мястото на показване. Лесен за настройка, дава страхотна картина в помещения със силно осветление и предлага страхотна стойност благодарение на лазерния светлинен източник с дълъг експлоатационен живот.

Удоволствието от големия екран
Гледайте 4K съдържание със стилния и достъпен проектор 4K PRO-UHD1. Може да се постави в непосредствена близост до мястото за прожектиране и да излъчва картина с размер между 65 и 130 инча. Можете да гледате преоразмерено съдържание без компромис с вида на дома Ви и усещането вътре.
Включвате и пускате или предавате поточно съдържание 4K1 чрез HDMI с предпочитаното Ви устройство за поточно предаване. Този проектор има 3 HDMI входа, 2 вградени високоговорителя с мощност 10 W и място, където да поставите устройство за поточно предаване, в скрит отвор отпред. Можете да управлявате проектора с предоставеното дистанционно управление или с приложението iProjection.
Благодарение на високата яркост от 4 000 лумена и невероятния коефициент на контрастност от 2 500 000:1 проекторът излъчва наситено и реалистично съдържание, сенки с ясни детайли и по-дълбоки черни оттенъци. Технологията 3LCD на Epson означава, че проекторите излъчват до 3 пъти по-ярки цветове, отколкото сравними едночипови DLP проектори2. Технологията за подобряване на детайлите осигурява ясна и гладка картина, което гарантира, че няма да пропуснете нито един момент от действието.
Вижте отвъд разделителната способност
С проекторите 4K PRO-UHD1 от Epson получавате холистичен подход към картината, отвъд обикновената способност за получаване, обработване и излъчване на 4K1 съдържание. Великолепната картина е резултат от комбинирането на различни технологии, включително еднаква яркост на бялата и цветната светлина, технология 3LCD , контрол на контраста, HDR10 и обработка на цветовете.
Какво означава ултракъсофокусен дизайн
Ултракъсофокусните (UST) проектори от Epson могат да се поставят само на няколко сантиметра от екрана, което дава повече гъвкавост при поставянето на проектора. Това е различно от повечето стандартни проектори или тези с дълго разстояние на фокусиране, които обикновено трябва да се поставят на няколко метра.
Насладете се на до 10 години2филми
Гледайте по един филм на големия екран всеки ден през следващите 10 години2 благодарение на изключително дългия експлоатационен живот на лазерния светлинен източник – с минимална нужда от замяна. Проекторите Epson са известни със своята надеждност, така че не е необходимо да се тревожите, че ще пропуснете дори минута от любим филм или от мачове и предавания.
По-ярка и наситена прожекция
Яркостта само на бялата светлина не е достатъчна, за да вдъхне живот на ежедневните цветове. Технологията 3LCD в проекторите на Epson осигурява еднакъв интензитет на бялата и цветната светлина, така че получавате наситена и реалистична картина.
Картина без трептене
Възможно е едночиповите и LED проектори да бъдат засегнати от „ефекта на дъгата“, което описва начина, по който някои зрители виждат неприятно трептене при бързи движения в излъчваната картина. Проекторите Epson използват технология 3LCD, което означава, че „ефектът на дъгата“ никога не може да се появи, а резултатът е гладка картина.

 

Допълнителна информация

Размер