Проектор Epson EB-L610U

Wi-fi Лазерен проектор с 6 000 лумена, 3LCD  и WUXGA (1920×1200) , идеален за домашно кино. С елегантен и изчистен дизайн.

Размери: 440‎ x 304 x 120 мм

Описание

Проектор Epson EB-L610U WUXGA лазерен проектор

Гъвкав базов лазерен проектор с 6 000 лумена и WUXGA качество, идеален за замяна на съществуващи лампови проектори.

EB-L610U е базов лазерен проектор, идеален за замяна на съществуващите лампови модели за конферентни зали и образователни учреждения. Той предлага яркост от 6 000 лумена, разделителна способност Full HD WUXGA и гама страхотни функции, включително HDBaseT и HDMI връзка, дублиране на екрана и отместване на обектива.

Достъпно лазерно качество

EB-L610U предлага впечатляваща яркост от 6 000 лумена и разделителна способност Full HD WUXGA на достъпна цена, което значи, че можете да надстроите до лазерно качество и надеждност без ненужни разходи. Изключително контрастни изображения и еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина за въздействащи презентации – дори в стаи с ярко осветление.

Полезни функции за свързване

Проекторът предлага гама удобни възможности за връзка, включително HDBaseT за лесно свързване чрез единичен кабел, както и HDMI и дублиране на екрана.

Надежден и здрав

EB-L610U е базиран на доказаната лазерна технология на Epson, която предлага надеждност от тип „пусни и забрави“ и намалява нуждата от поддръжка до възможния минимум. Проекторът е защитен от гаранция за 5 години и 12 000 часа .

Лесен и гъвкав монтаж

Отместването на обектива и по-малкият и лек корпус от продукти със сходна яркост¹ улесняват замяната на съществуващи устройства с EB-L610U, а лазерната технология означава, че проекторите могат да се поставят и да прожектират под всякакъв ъгъл, което ги прави идеални за всякакви ситуации.

Стилен нов дизайн

Новият дизайн на корпуса гарантира, че EB-L610U ще изглежда съвсем на място дори при най-високи изисквания за стил. Той се предлага и със съответстващ заден капак, който скрива кабелите и конекторите и гарантира изчистен изглед.

Key Features

  • Яркост от 6 000 лумена: Ясна картина и ярки цветове, дори в осветени помещения
  • Разделителна способност WUXGA: Контрастна Full HD картина за лесно четене на текст
  • HDBaseT и дублиране на екрана: Най-новите функции за свързване – за максимално лесна работа
  • Лесен и гъвкав монтаж: Отместването на обектива и по-малкият и лек корпус гарантират лесен монтаж
  • Надеждност от типа „пусни и забрави“: Здравата технология на Epson се поддържа от гаранция за 5 години и 12 000 часа

Допълнителна информация

Размер

Content missing