Kauber Econo – Electric Surface: 244

2 031 лв.

Прожекционните екрани от серията Econo са проектирани така, че да надминат очакванията на клиентите. Kauber представят три вида Econo екрани. Kauber Econo Mobile е серия от леки прожекционни екрани с tripod. Kauber Econo Electric са поредица от електрически прожекционни екрани, предназначени да бъдат скрити в тавана или стената. Идеално решение за заседателни зали или учебни заведения. Kauber Econo Manual е ръчен прожекционен екран. Тези екрани са идеални за конферентни зали или класни стаи.

5 години гаранция!

За най – добра цена и безплатна консултация за избор на модел, моля свържете се с нас.

Описание

Kauber Econo – Electric Surface: 244

kauber Ekono electric

За Kauber

Kauber специализира в производството и дистрибуцията на висококачествени прожекционни екрани и аксесоари за тях за професионални видео инсталации.

Производството е на територията на ЕС, което гарантира кратки срокове на доставка и перфектна поддръжка. Дистрибуторите на Kauber ще Ви помогнат в избора на най-доброто решение спрямо Вашите специфични нужди.

Kauber предлага висококачествени моторизирани екрани. Моделната гама включва както бюджетни модели, така и висок клас екрани за домашно кино. Произвеждат се и богат набор от аксесоари като стойки, лифтове за проектори, модули за контрол и др. Всеки продукт може да бъде персонализиран спрямо специфичните нужди на дадения проект.

В производствения процес се използват само изпитани материали, които отговарят на най-високите технически изисквания. Компонентите се доставят от лидери в своя бранш на Европейския пазар. Дизайна на всички екрани се прави от доказани специалисти на базата на най-новите тенденции в областта. Стойките са проектирани за монтаж както на стена, така и на таван.

Производствения процес и рециклирането на материали отговарят на всички Европейски екологични норми. Kauber се грижи за околната среда като използва само материали подлежащи на рециклиране.

Content missing