Kauber Blue Label XL – BF 350

6 812 лв.

Екран за домашно кино с вграден радио конрол с дистанционно и Somfy мотор.

Ширина (C): 350 cм

Формат на екрана: 16:9

Размер на видимата част (AxB): 340×191 cм

Диагонал: 154″

 

 

 

Всички екрани на Kauber, могат да бъдат поръчани в желан от вас размер извън стандартите.

Може да бъде избрано предно и задно излизане на платното.

Посочените цени са за материал Clear Vision (gain 1.0) има опции за Grey Pro (0,8 Gain) или Astral (подходящ за предна и задна прожекция). Цвят на кутията по RAL.

За най – добра цена и безплатна консултация за избор на модел и добавяне на опции, моля свържете се с нас.

Описание

Kauber Blue Label XL – BF  включва стандартен, Black Frame- равномерен 5см черен борд от всички страни на екрана. Специалната система за опъване, постига абсолютно плоска повърхност за гледане. Цвят на кутията порал.

Серията Blue Label на Kauber включва електрически прожекционни екрани с корпус от анодизиран алуминий. Уникалния дизайн и широката кама от повърхности прави тази серия най-често използваната за домашно кино и конферентни зали.

 

За Kauber

Kauber специализира в производството и дистрибуцията на висококачествени прожекционни екрани и аксесоари за тях за професионални видео инсталации.

Производството е на територията на ЕС, което гарантира кратки срокове на доставка и перфектна поддръжка. Дистрибуторите на Kauber ще Ви помогнат в избора на най-доброто решение спрямо Вашите специфични нужди.

Kauber предлага висококачествени моторизирани екрани. Моделната гама включва както бюджетни модели, така и висок клас екрани за домашно кино. Произвеждат се и богат набор от аксесоари като стойки, лифтове за проектори, модули за контрол и др. Всеки продукт може да бъде персонализиран спрямо специфичните нужди на дадения проект.

В производствения процес се използват само изпитани материали, които отговарят на най-високите технически изисквания. Компонентите се доставят от лидери в своя бранш на Европейския пазар. Дизайна на всички екрани се прави от доказани специалисти на базата на най-новите тенденции в областта. Стойките са проектирани за монтаж както на стена, така и на таван.

 

Производствения процес и рециклирането на материали отговарят на всички Европейски екологични норми. Kauber се грижи за околната среда като използва само материали подлежащи на рециклиране.

 

Content missing