Екран Kauber Red Label TENSIONED PCS 260

5 641 лв.

Екран за домашно кино с вграден радио конрол с дистанционно и Somfy мотор.

Ширина (C): 260 cм

Формат на екрана: 16:9

Размер на видимата част (AxB): 250×141 cм

Диагонал: 113″

 

Всички екрани на Kauber, могат да бъдат поръчани в желан от вас размер извън стандартите.

Може да бъде избрано предно и задно излизане на платното.

Посочените цени са за материал PEAK CONTRAST (1.0gain) има опции за Grey Pro (0,8 Gain), Microperforated (1.0gain) или  Clear Vision (gain 1.0) (подходящ за предна и задна прожекция). Цвят на кутията по RAL.

За най – добра цена и безплатна консултация за избор на модел и добавяне на опции, моля свържете се с нас.

Описание

Екран Kauber Red Label TENSIONED PCS 260

Kauber Red Label TENSIONED включва стандартен, Black Frame- равномерен 5см черен борд. Специалната система за опъване Tensioned, която постига абсолютно плоска повърхност за гледане.

 

Серията Red Label на Kauber включва електрически прожекционни екрани с корпус от анодизиран алуминий. Уникалния дизайн и широката кама от повърхности прави тази серия най-често използваната за домашно кино и конферентни зали.

Kauber Red Label PCS – е с материал на екрана PSC (Peak Contrast S) – намалява отразената околна светлина, с което повишава контраста и качеството на картината. Подобрява нивата на черно без да влияе на нюансите на бялото. Изключително подходящ за домашно кино и офиси.

Уникалния дизайн и широката гама от повърхности прави тази серия най-често използваната за домашно кино и конферентни зали.

Повече за избора на екран, можете да прочетете ТУК

 

За Kauber

Kauber специализира в производството и дистрибуцията на висококачествени прожекционни екрани и аксесоари за тях за професионални видео инсталации.

Производството е на територията на ЕС, което гарантира кратки срокове на доставка и перфектна поддръжка. Дистрибуторите на Kauber ще Ви помогнат в избора на най-доброто решение спрямо Вашите специфични нужди.

Kauber предлага висококачествени моторизирани екрани. Моделната гама включва както бюджетни модели, така и висок клас екрани за домашно кино. Произвеждат се и богат набор от аксесоари като стойки, лифтове за проектори, модули за контрол и др. Всеки продукт може да бъде персонализиран спрямо специфичните нужди на дадения проект.

В производствения процес се използват само изпитани материали, които отговарят на най-високите технически изисквания. Компонентите се доставят от лидери в своя бранш на Европейския пазар. Дизайна на всички екрани се прави от доказани специалисти на базата на най-новите тенденции в областта. Стойките са проектирани за монтаж както на стена, така и на таван.

 

Производствения процес и рециклирането на материали отговарят на всички Европейски екологични норми. Kauber се грижи за околната среда като използва само материали подлежащи на рециклиране.

 

Content missing

Също може да ви хареса…

 • Kauber Blue Label XL - BT 300

  Kauber Blue Label XL 300

  5 134 лв.
  Изпрати Запитване
 • Kauber Blue Label XL TENSIONED - BT 300

  Kauber Blue Label XL TENSIONED – BT 450

  8 325 лв.
  Изпрати Запитване
 • Kauber Econo - Electric Surface: 200

  Kauber Econo – Electric Surface: 200

  1 544 лв.
  Изпрати Запитване
 • Kauber Blue Label XL TENSIONED - BT 300

  Kauber Blue Label XL TENSIONED – BT 400

  7 917 лв.
  Изпрати Запитване
 • -43% Намаление Kauber Econo - Tripod 152

  Kauber Econo – Tripod 244

  500 лв.
  Изпрати Запитване
 • Kauber Frame Velvet Sferic 260

  Kauber Frame Velvet Sferic 260

  3 025 лв.
  Изпрати Запитване