Екран Kauber Frame Velvet CLR 263

6 397 лв.

Екран за домашно кино за ултра късофокусни проектори. Конструкцията на рамката е права с ширина 1см. Материала е висок клас алуминий, покрит с кадифе. Платното е със специално високо контрастно покритие CLR(ceiling light rejecting), което отхвърля дневното осветление.
Ширина (C): 263 cм
Формат на екрана: 16:9
Размер на видимата част (AxB): 261×147 cм
Диагонал: 118″

Всички екрани на Kauber, могат да бъдат поръчани в желан от вас размер извън стандартите.

За най – добра цена и безплатна консултация за избор на модел и добавяне на опции, моля свържете се с нас.

Описание

Екран Kauber Frame Velvet CLR 263

Екраните за проектори с рамка могат да бъдат монтирани на стена или таван. Представляват идеално обтегнато върху рамка прожекционно платно. Рамката е луксозна и покрита с кадифе, благодарение на което поглъща разсеяната светлина.

Екран Kauber Frame Velvet CLR

Тази серия прожекционни екрани Kauber Frame Velvet CLR са предназначени за UST( ултра кусофокусни) проектори.  Специално разработена материя , която позволява постигане по високо качество на късофокусни проектори. По – висок контраст, което дава възможност да се  наслаждаваме на прожекцията дори и при дневна светлина или при светнати лампи в помещението. Подобрява нивата на черно без да влияе на нюансите на бялото. Изключително подходящ за домашно кино.

Екран Kauber Frame Velvet CLR

 

Всеки продукт може да бъде персонализиран спрямо специфичните нужди на дадения проект. Повече за избора на екран, можете да прочетете ТУК.

Екран Kauber Frame Velvet CLR

Производствения процес и рециклирането на материали отговарят на всички Европейски екологични норми. Kauber се грижи за околната среда като използва само материали подлежащи на рециклиране.

Екран Kauber Frame Velvet CLR

Допълнителна информация

Марка

Формат на екрана

Диагонал на екрана

Ширина (С)

Размер на видимата част(АxB)

Content missing

Също може да ви хареса…