Kauber Frame Velvet Sferic 260

3 236 лв.

Екран за домашно кино с извита рамка.
Ширина (C): 260 cм
Формат на екрана: 16:9
Размер на видимата част (AxB): 260×146 cм
Диагонал: 117″

Всички екрани на Kauber, могат да бъдат поръчани в желан от вас размер извън стандартите.
Посочените цени са за материал White Flex (1.0 gain), Grey Flex (0.8 gain) има опции за: Perforated (1.0 gain), Microperf. (1.0 gain) , Flex 3D Silver, High Contrast (gain 1.0), Peak Contrast (gain 1.4), Peak Contrast S Dark (gain 1.0) и избор на цвят на кутията по RAL.

За най – добра цена и безплатна консултация за избор на модел и добавяне на опции, моля свържете се с нас.

Описание

Kauber Frame Velvet Sferic

Извитите (Curv) екрани се ползват за повишаване на периферното зрително поле. Извитите екрани се използват, за да се следва извивката на лещата на проектора, така лъчите му попадат под един и същи ъгъл в центъра и краищата на екрана. Много често при тези екрани, се използва маскиране за преминаване между форматите 16:9, 21:9 и 4:3, като така не остават бели полета при различен формат и изпълваме максимално екрана с образ. За използване на маскиране трябва проектора да бъде с анаморфна глава.

Повече за избора на екран, можете да прочетете ТУК.

Уникалния дизайн и широката кама от повърхности прави тази серия най-често използваната за домашно кино и конферентни зали. Всеки продукт може да бъде персонализиран спрямо специфичните нужди на дадения проект.

Производствения процес и рециклирането на материали отговарят на всички Европейски екологични норми. Kauber се грижи за околната среда като използва само материали подлежащи на рециклиране.

Допълнителна информация

Марка

Формат на екрана

Диагонал на екрана

Ширина (С)

Размер на видимата част(АxB)

Content missing

Също може да ви хареса…