Luxul XRM-DTZ1 Domotz

Luxul Domotz Pro Remote Managment System

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

 

 

Описание

Мрежата е основата, върху която са изградени модерни системи за забавление, сигурност, контрол и автоматизация. Luxul ви помага да направите тази основа още по-солидна със системата за дистанционно управление Domotz Pro, системата за мрежово наблюдение и дистанционна техническа поддръжка, предназначена за професионални монтажници.

Отдалечен достъп

Domotz автоматично сканира наличните услуги за отдалечен достъп с едно кликване, без необходимост от VPN или друга конфигурация на рутера. Софтуерът поддържа отдалечен работен плот, така че можете да се свързвате с компютри чрез защитена криптирана връзка. Отдалечен достъп до конзолите на устройства и достъп до уеб страниците за устройства с едно щракване без конфигурация на рутер или защитна стена. Управлявайте осветителни системи, системи за управление, IP камери, рутери и всичко останало, което поддържа уеб достъп.

Дистанционно управление на захранването

Дистанционно включете, изключете или рестартирайте устройства. С функционалността Power over Ethernet (PoE) можете да контролирате захранването на отделни портове на управляваните от Luxul комутатори. Планирайте автоматично Wake-on-Lan за събуждане на устройства в предварително определен час, събуждане на устройства при поискване, чрез бутона Wake-on-Lan. Domotz Pro поддържа Luxul и повечето други често срещани IP-enabled системи.

Сигнали

С автоматичните предупреждения по имейл и push известия веднага ще разберете дали интернетът на вашия клиент не работи. Системата може да изпраща предупреждения, когато важно устройство излезе офлайн, така че можете да разрешите проблемите незабавно – може би преди клиентът ви дори да разбере, че има проблем. Новите устройства, присъединяващи се към мрежата, могат да предизвикат предупреждение, като ви уведомят за натрапници или потенциални заплахи за мрежовата сигурност.

Мрежова диагностика

Извършвайте тестове за скорост при поискване и автоматично за отчети за ефективността на мрежата с течение на времето. Извършете анализ на маршрута, за да идентифицирате откъде произхождат проблемите с интернет и да получите история на промените в състоянието на мрежата онлайн / офлайн. За поддържани мрежови управлявани комутатори, получете информация за състоянието на порта и качване / изтегляне на трафик.

Luxul Domotz Pro не е просто система за наблюдение на мрежи и устройства и генериране на сигнали, когато има проблеми. Domotz Pro предоставя на интеграторите богата на функции, лесна за използване и рентабилна платформа, на която да базират своите услуги.

Също може да ви хареса…