-8% Намаление

Комплект за Домашно Кино Gallo A’Diva

7 571 лв.

Предлагаме комплектована система за домашно кино  с говорители и субуфер на Gallo Acoustics и електрониката на Denon.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Описание

Комплект за Домашно Кино Gallo A’Diva

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане.

За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желание и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

Content missing

Също може да ви хареса…

 • Стойка за тонколона Gallo Micro/A’Diva Wall Mount

  70 лв.
  Изпрати Запитване
 • Тонколона Gallo Micro

  Тонколона Gallo Micro

  460 лв. / БРОЙ
  Изпрати Запитване
 • -8% Намаление Комплект за Домашно Кино Gallo Micro

  Комплект за Домашно Кино Gallo Micro

  6 154 лв.
  Add to cart
 • Субуфер Gallo ProfileSub

  Субуфер Gallo ProfileSub

  1 600 лв.
  Изпрати Запитване