Какво е мултирум?

Безкрайни възможности

Правилно планирана и инсталирана мултирум система ще ви осигури достъп до вашата музикална и филмова колекция от всяка точка на дома ви, дори от градината или гаража. С мултирум система ще забравите за портативни плеъри или как да намерите достатъчно място за поредната микро система в кухнята или детската стая.

Как работи

multiroomЗабравете за редовното претърсване на къщата в търсене на поредния загубен диск. С мултирум система всичкото съдържание се складира на едно място и се достъпва от всяка точка на дома ви чрез iPhone, iPad, дистанционно, клавиатура на стената и т.н. Докато вие се наслаждавате любимата си група в хола, семейството ви може да слуша нещо друго или да гледа филм в дневната. Всичко това е възможно с подходящата мултирум система.

И това не е всичко

Как ви се струва идеята да имате отличен hi-fi звук без всички грозни черни кутии, големи колони и безкрайни кабели?
Всичко това може да остане в историята с мултирума. Да, системата пак ще използва кабели, но не е нужно те да са видими. Всички компоненти на системата (усилватели, сървъри, плеъри и т.н.) могат да бъдат скрити в едно централно скрито помещение и да бъдат свързани с всяка точка на дома ви.

Multiroom

Какъв ресивър да избера

Определени модели ресивъри за домашно кино предлагат функция за мултирум. Изборът зависи от редица фактори, като най-важните са с колко зони искате да разполагате и от колко източника да достъпвате съдържанието.
За да сте сигурни, че ще направите оптималния избор, най-добре се консултирайте със специалист.

Музика от компютъра

Sonos multiroomГоляма част от музикалните колекции вече се записват на компютър или се теглят от он-лайн източници като iTunes. С помощта на системи като Sonos можете да управлявате своята музикална библиотека бързо и лесно. Управлението е през WiFi т.е. няма нужда да насочвате дистанционното към конкретен уред.

Умна къща

Терминът който днес се използва най-често е умна къща (умен дом). Това е много повече от аудио-визуална система, то е почти всичко, което може да бъде включено в контакта. Домашната автоматизация включва управление на осветление, охранителни системи, щори (завеси), климатизация, отопление, домашни електроуреди и аудио-видео системи.

 

helpАко се интерсувате от мултирум заедно с Вас можем да изберем най-добрите решения, независимо от производителя на оборудване. Наша мисия е да Ви предложим решение базирано на Вашите нужди, без да се ограничаваме от общоприетите ограничения. Ние предлагаме уникални решения за всеки от Вас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.